Dansk Disney+ lancering udsat – kommer ikke til sommer

Disneys kommende streamingtjeneste kommer desværre ikke til Danmark til sommer som forventet. Disney+ er nu udsat til en lancering i efteråret 2020.

Dansk Disney+ lancering udsat – kommer ikke til sommer

Vi er sikkert mange der spændt har gået og ventet på en lancering af Disneys streamingtjeneste, som vi desværre kommer til at vente endnu længere på.

Disney+ blev først lanceret i november 2019 i udvalgte lande. I januar meldte Disney ud, at flere lande, inklusiv Danmark, ville få adgang til streamingtjenesten til sommer.

Nu skriver det amerikanske medie Cnet, at Disney har fremlagt nye planer for en nordisk lancering, som betyder, at Disney+ først lander i Danmark til september. Så man må altså vente endnu nogle måneder med den nye streamingtjenestes spændende udvalg af serier.

Disney Plus er blevet ekstremt godt modtaget og er nu oppe på hele 54,5 millioner abonnementer.

Læs også: Disney+: Billigste abonnement streamer på fire enheder og i 4K

Læs også: Disney Plus: Her er alt indholdet i streamingtjenesten

Disneys streamingtjeneste bliver billigere end Netflix, og streamer endda i 4K og på op til fire enheder samtidigt. Tjenesten kommer med et bredt udvalg af indhold, som Disney har stået bag. Det er alt fra Disney-klassikere, Pixar-, Marvel- og Star Wars film. Her er også masser af nye serier og film. Blandt andet serien The Mandalorian, et spin-off af Star Wars, som er blevet taget ekstremt godt imod og Falcon and the Winter Soldier.

Læs også: Disney+ streamingtjenesten lokker med endnu billigere priser