Danske butikker er tørlagt for iPhone 3G S

Telia, 3 og Telenor melder om stor interesse for den nye iPhone 3G S, der er revet væk fra butikshylderne. Næste leverance er snart på vej.

Danske butikker er tørlagt for iPhone 3G S

Man skal være heldig, hvis man vil forsøge at opspore et eksemplar af den nye iPhone 3G S hos en af de tre officielle, danske salgskanaler.

Således melder Telia såvel som 3 og Telenor om udsolgt på selskabernes respektive webshops.

Der er heller ingen iPhones at komme efter, hvis man besøger en af 3’s fysiske butikker, oplyser kommunikationschef Stine Green Paulsen.

– “Vi ved ikke præcis, hvornår der var udsolgt, fordi vi har fordelt telefonerne mellem webshoppen og alle vores butikker rundt i landet. Måske har der været nogle enkelte tilbage lørdag, men langt de fleste var væk allerede fredag,” siger hun til Mobilsiden.dk.

Der kan være enkelte tilbage endnu

Ifølge Telias salg- og marketingdirektør, Peter Krogsgaard, er det heller ikke muligt at opdrive en iPhone 3G S i en Telia-butik, da selskabet langede det sidste eksemplar over disken fredag eftermiddag.

Til gengæld kan man være heldig i sin søgen, hvis man besøger en Telenor-butik i provinsen, lyder det fra selskabets pressechef, Peter Glüsing.

– “Der er stort set udsolgt, men vi regner med, at der enkelte steder i landet ligger nogle mindre partier. Det kan godt være, at der ligger nogle eksemplarer i yderområderne, men særligt i København må vi sige, at der er hylderne ryddet,” siger han til Mobilsiden.dk.

Ingen konkret dato for næste leverance

Der er ingen af selskaberne, der vil fastsætte en konkret dato for den næste sending af iPhone 3G S. Telenor forventer, at det bliver inden for den kommende uge eller to, mens 3 overhovedet ikke kan give et bud på tidspunktet for næste portion.

Telia forventer til gengæld at modtage nye eksemplarer hver uge, så længe efterspørgslen er intakt.

– “Vi ved, at vi har fået den største levering. Vi ved ikke, hvor mange vi får fremadrettet, men vi forventer ugentlig leveringer, så vi kan dække efterspørgslen,” siger Peter Krogsgaard.

Alle tre selskaber tager imod reservationer fra de kunder, der ønsker at købe en iPhone 3G S, så snart det er muligt igen.

Læs også:
Artikeloversigt med alt det seneste om iPhone

Mere til sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 31/7/2009 fik historien nyt liv med en ny vinkling på emnet Forrest i iPhone-køen: Træt af min LG – Læs her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Telia..