Dropper Samsung Galaxy Note-serien?

Samsungs Galaxy Note-serien har eksisteret siden 2011, men dette års Galaxy Note 20 Ultra kunne mmeget vel blive den sidste i serien.

Dropper Samsung Galaxy Note-serien?

Samsung har netop sendt nyeste serie af Galaxy Note-telefoner ud i butikkerne, hvor topmodellen, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, er blevet rost af medier verden over. Og det er slet ikke nyt at Note-telefonerne bliver rost til skyerne, men alligevel tyder det nu på, at Samsung til næste år dropper serien.

Den første Galaxy Note-telefon blev lanceret i 2011 og var dengang ret revolutionerende. En dengang ufatteligt stor skærm, stort batteri og en S Pen gjorde, at serien fik masser af omtale og meget hurtigt fik dannet en stor fanskare. Men der er sket meget siden 2011 og i dag kan det være svært at se ideen med Note-serien.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Note 20 Ultra – Årets vildeste telefon

S Pen holder Note-serien i live

Lynhurtigt forstod andre smartphoneproducenter, at en af de primære årsager til Note-seriens store popularitet skyldtes den store skærm. Så der gik ikke lang tid, inden andre mobiltelefoner på markedet også havde store skærme (og dertilhørende store batterier). Alligevel havde Samsung Galaxy Note-serien noget, som de andre ikke havde: S Pen.

Selv den dag i dag er der ikke mange telefoner på markedet, som tilbyder en indbygget stylus. Der er mange mobiltelefoner med store skærm, men vil man have en stylus, så er det Galaxy Note. Samtidig fornemmer vi, at interessen for Note-serien er dalende, netop fordi andre telefoner tilbyder mange af de samme ting.

Og det er ikke kun andre smartphoneproducenter, men også Samsung selv. For første nogensinde har Samsung en telefon på markedet, som på skærmstørrelse matcher Galaxy Note 20 Ultra med de 6,9 tommer, nemlig Galaxy S20 Ultra (som faktisk har et større batteri).

Det betyder, at der tilbage er S Pen. Og er S Pen nok til at retfærdiggøre en helt telefonserie? Det tyder på, at Samsung ikke selv mener det.

Læs også: Samsung Galaxy Z Fold 2: Ny foldbar mobil med massive forbedringer

Samsung Galaxy Note 7 S Pen
Samsung Galaxy Note 7 med dens S Pen. I år skiftede S Pen til venstre side.

Se også: Find den billigste pris på Samsung Galaxy Note 2o

Samsung Galaxy S21 Ultra får måske S Pen

En ny rapport af sydkoreansk oprindelse fortæller nu, at Samsung næste år vil lave store ændringer i produktlanceringerne. Rapporten påstår nemlig, at Samsungs næste topmodel i Galaxy S-serien, Galaxy S21 Ultra (måske navngivet Galaxy S30 Ultra), vil få en S Pen.

Derudover vil Samsung også være klar med en Galaxy Z Fold 3, som også bliver udstyret med en S Pen. Så hvad vil de betyde for Samsung Galaxy Note-serien? Det er det store spørgsmål.

Det kunne betyde, at det er slut med den legendariske Galaxy Note-serie, som vil blive erstattet af den foldbare telefon med S Pen.

Hvad tror du der sker? Synger Note-serien på sidste vers?

Fortsættelse af sagen

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 25/8/2020 publicerede vi sagen Motorola Moto G9 Play: Stort batteri, tredobbelt kamera, god prisKlik her for den påfølgende artikel.. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.