Find 150.000 ladestationer til elbilen med ny app fra Bosch

Med en ny app fra Bosch er det slut med at lede forgæves efter opladere til elbilen. Appen har samlet 150.000 ladestandere i hele Europa fra mange af de største netværk - og bedst af alt: Betalingen foregår automatisk direkte i Boschs egen app.

Find 150.000 ladestationer til elbilen med ny app fra Bosch

En ny app fra Bosch samler forskellige netværk af ladestationer og lader dig nemt finde og betale for opladning af elbiler rundt om i hele Europa.

Alene i Danmark findes der mange forskellige netværk af ladestationer til elbiler, og dertil findes et væld af forskellige ladeteknologier. Men appen ”Charge My EV” fra Bosch vil gøre det til en lidt mindre kompliceret affære at oplade elbiler.

Hvis du ikke har noget abonnement til opladning til af elbilen, er den nye app et rigtigt godt værktøj til at give dig overblik over, hvor du kan finde tilgængelige opladere, der passer til netop din elbil – og det gælder faktisk i hele Europa.

Bosch har nemlig allieret sig med en lang række udbydere af ladestationer – bl.a. CLEVER, E:ON og Virta i Danmark. I appen kan du i realtid se, hvilke ladere der er tilgængelige, hvilken strømstyrke de oplader med, hvilke stiktyper de anvender – og selvfølgelig også hvad det koster per kilowatttime, inklusiv gebyrer.

I appen kan du finde opladere, der anvender Type 1, Type 2, Typ 3e, Combo, CHAdeMO og Shuko, og du kan også vælge kun at se de opladere, der er tilgængelige her og nu. Over hele Europa kan du med appen få overblik over 150.000 forskellige ladere.

”Vores opladningsservice er en universel nøgle til et af de største, paneuropæiske opladningsnet for elbiler – med den gør vi elektromobilitet endnu mere tilgængelig,” siger Elmar Pritsch, bestyrelsesformand i Connected Mobility Solutions, en del af Bosch-koncernen.

Læs også: 29 populære elbilers rækkevidde sammenlignet i test

Betal direkte i appen

I stedet for at du skal downloade en app tilhørende hvert ladenetværk du anvender fungerer Charge My EV som en central for alle de forskellige netværk, der er med i appen. Det vil sige, at du tilføjer dit betalingskort i appen, og så bliver pengene trukket direkte fra kortet, uden at du skal til at downloade og bruge eksempelvis CLEVERs app, hvis du lader på deres ladestationer.

Hver måned giver Charge My EV dig et overblik over dine omkostninger.

Charge My EV er gratis og kan downloades til både Android-telefoner i Google Play og til iPhone i App Store.

Læs også: Den rene elbil bliver mere populær i Danmark