Første indtryk af den imponerende brugerflade i Tesla Cybertruck

Lækkede billeder og video giver os et første indtryk af en imponerende brugerflade i den vanvittige Tesla Cybertruck. Se den her.

Første indtryk af den imponerende brugerflade i Tesla Cybertruck

Tilbage i 2019 præsenterede Elon Musk og kompagni en SUV med en navn, som passer utroligt godt til dens udseende: Cybertruck. Cybertruck nærmer sig i år en lancering, selvom der er ganske stille fra Tesla omkring den. Nu får vi dog et indtryk af den brugerflade og software, som er blevet lækket af en tidligere ansat.

Læs også: Tesla vil bygge Cybertrucks i Texas

Pawel Pietryka er den tidligere leder af brugergrænsefladedesign hos Tesla, som på vejen ud af døren har delt billeder og en kort video af den kommende Cybertruck. Det meste er allerede blevet fjernet fra internettet, men når det først er på nettet, så er det tæt på umuligt at få fjernet igen. Pietryka har været hos Tesla siden 2016 og har nu stiftet egen virksomheden, hvor han brugte softwaren fra Cybertruck til hans portfolio. Det hele er nu fjernet fra hans hjemmeside, efter han nok har haft Hr. Musk i røret.

Et enkelt GIF-billede er stadig tilbage, hvor man ser brugerfladen i Cybertruck. En minimalistisk, flydende og ret lækker brugerflade, hvis du spørger os. Den kan du se her:

Brugerflade i Tesla Cybertruck.

Cybertruck kommer (måske) i år

Tesla Cybertruck forventes lanceret i år, men kender vi Tesla ret, så kan den dato meget let blive skubbet til næste år. Den første model er med en enkel elektrisk motor. Senere kommer en med dobbelt motor og med tiden også en med tredobbelt motor. Den tredobbelte motor giver den gigantisk store og tunge SUV en acceleration fra 0-60 mph på 2,9 sekunder.

Er Cybertruck noget for dig, så kan du forudbestille den på Teslas hjemmeside, hvor man skal smide 1.000 kroner i gebyr. Der er endnu ikke oplyst en dansk pris på Tesla Cybertruck.

Læs også: Tesla Model S Plaid+ forsinkes til 2022

Fortsættelse:

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 23/4/2021 fik historien nye ben at gå på med sagen Selvkørende Tesla med ingen i førersædet? Det er let – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..