10 fantastiske PC- og konsolspil, der er blevet til mobilspil

En række af de største og bedste spil til PC og spillekonsoller er blevet til fremragende spil til mobiltelefonen - se hvilke her.

10 fantastiske PC- og konsolspil, der er blevet til mobilspil

Inden længe er sommerferien over os, og selvom den skal bruge på familie, venner og mere, så skal der også være tid til afslapning. Og hvad er bedre end et godt spil til det? Her tager vi et kig på en række af de største og bedste spil til PC og spillekonsoller, der er blevet til fremragende spil til mobiltelefonen.

Der er ikke noget at sige til, at mobiltelefonen er blevet den foretrukne enhed til gaming; den er altid med os, den er blevet utroligt stærk på ydelse og grafik, spillene er blevet meget bedre og den indeholder et enormt udvalg af spil. Der findes mange gode spil til mobilen, men det er ofte en god ide at gå efter de store spil, lavet af de største udviklere, hvis man skal have den bedste oplevelse og grafik. Mange udviklere af store PC- og konsolspilserier har bragt deres største spil til mobilen, hvor man får en fremragende oplevelse. Herunder har vi fundet nogle af de bedste frem, som man kan hygge sig med i timevis i sommerferien.

Se også: De bedste mobiltelefoner til spil

PC- og konsolspil, der er blevet til fremragende mobilspil

1. Fallout

Mange kender til Fallout-serien, lavet af Bethesda. Sammen med det fjerde spil i serien blev der lanceret en mobilversion, som fik navnet Fallout Shelter. Her skal man administrere sin egen Vault, hvor spilleren, kendt som tilsynsmanden, skal holde beboere glade ved at holde deres basale fornødenheder i skak, mens arbejder på at skaffe ressourcer og mere. Et utroligt underholdende spil.

Fallout Shelter
Fallout Shelter

2. Call of Duty

Call of Duty behøver vist ikke nogen større introduktion? Call of Duty er en serie af first person shooter-spil, som kom til mobilen i 2019. Siden da har det været en enorm succes med millioner af spillere. Tilbage i maj gik fjerde sæson af spillet i gang, men det er aldrig for sent at prøve det.

Call of Duty Mobile
Call of Duty Mobile

3. Max payne

Nøj, hvor spillede jeg meget Max Payne, da det første spil udkom tilbage i 2001. Et fantastisk spil og serie, som man nu også kan finde på mobilen. Det er et tredjepersons skydespil, hvor du, Max, skal finde de ansvarlige for din kone og datters død. En virkelig god historie og spil til mobilens skærm.

Max Payne
Max Payne

4. GTA

Grand Theft Auto behøver heller ikke nogen introduktion. Der findes flere GTA-spil i serien til mobiltelefonen og her er til mange timers underholdning.

Se også: GTA V er helt gratis til PC – Sådan henter du det

GTA
GTA

5. Animal Crossing

Animal Crossing-serien er originalt udviklet til Nintendo, men er senere kommet til mobilen også. Spillet fokuserer på at opbygge en lejr, som landsbyboere ønsker at flytte ind i. For at få en landsbyboer til at flytte ind, skal spillerne have et bestemt sæt ting, som landsbyboeren kan lide, og de skal også hjælpe landsbyboeren med opgaver.

Animal Crossing
Animal Crossing

6. FIFA

Skal der spilles fodbold på PC eller konsol, så er det FIFA. Og skal der spilles fodbold på mobilen, så er det ikke anderledes. Her er det også FIFA. FIFA udkom helt tilbage i 2016 til mobilen og er siden da blevet til en rigtig god oplevelse.

FIFA
FIFA

7. Minecraft

Minecraft er efterhånden på alle platforme, efter det blev udgivet i 2011 til PC. I Minecraft udforsker spillere en firkantet, genereret 3D-verden med næsten uendeligt terræn og kan opdage og finde rå materialer, værktøj og genstande og bygge strukturer og andet. Minecraft har lige nu omkring 120 millioner aktive spillere om måneden.

Minecraft
Minecraft

8. Roblox

Roblox er ikke langt fra Minecraft og man får her helt den samme fuldendte oplevelse, som man får på PC. Roblox er en online virtuel legeplads og værksted, hvor børn i alle aldre kan interagere, skabe og have det sjovt. Stort set alt på Roblox er konstrueret og fremstillet af medlemmere af fællesskabet. Roblox er designet til 8 til 12-årige, men det er åbent for folk i alle aldre.

Roblox
Roblox

9. PUBG

Et af de største Battle Royale spil til PC og konsol er også lavet til mobilen – og det er et kæmpe hit. PUBG til mobilen minder meget om PC- og konsoludgaven og her er lagt op til en masser timers underholdning.

PUBG
PUBG

10. Pokemon

Mobilspillet, der tog verden med storm. Siden udgivelsen i 2016 er Pokemon GO bliver et verdensomspændende fænomen, som i dag stadig bliver spillet i massevis. Der er over 600 forskellige væsner i spillet, og spillet holder stadig begivenheder, som spillerne kan deltage i. Her er der også lagt op til, at man kan få nogle gode gåture i sommervejret.

Pokemon GO
Pokemon GO

Flere store konsolspiler på vej til mobilen

Dette var nogle af de største og bedste PC og konsolspil-serier, som er udkommet i fremragende versioner til mobilen. Og med den gigantiske succes mobilspil er, så er der selvfølgelig mange flere på vej. Fx er en udgave af Battlefield på vej til mobilen og Playstation arbejder på flere mobilspil, som bygger på deres populære serier.

Se også: Så skal der games! Her er de bedste telefoner til spil