GTA V er helt gratis til PC – Sådan henter du det

Er du hurtig kan GTA V stadig hentes ganske gratis til PC. Tilbuddet er gyldigt indtil 21. maj. Sådan henter du spillet.

GTA V er helt gratis til PC – Sådan henter du det

Var det noget med en omgang gratis GTA V, så kan du stadig nå det. Da Epic Games først annoncerede dette tilbud endte deres butik med at kolapse, på grund af den forhøjede trafik. Men nu er der hul igennem igen og man kan kvit og frit hente spillet til PC. Her er en hurtig guide til at hente spillet.

Har du ikke prøvet Grand Theft Auto før, så kommer der ikke en bedre mulighed for det. Og har du prøvet det før, så kan de sagtens klar til at blive spillet igen.

Læs også: Nyheder om konsoller og spil

Spillet er ikke hvilket som helst spil. GTA V blev udgivet i 2013 og er siden da blevet solgt i 120 millioner eksemplarer og og har skrabet flere penge sammen end Star Wars-filmene og Avatar.

Internettet gik amok, da Epic Games meldte denne store nyhed ud, hvorefter deres onlinebutik var nede i over otte timer:

Sådan henter du GTA V Gratis

Det bliver ikke billigere, at få fingrene i en kopi af GTA V til PC. Og så er det endda Premium Edition, hvor der er adgang til GTA Online samt en Criminal Enterprise Starter Pack til multiplayer. Sådan gør du:

  1. Gå til GTA V på Epic Games hjemmeside.
  2. Tryk på den grønne knap, hvor der står “Get”.
  3. Herefter skal du logge ind med en Epic Games, Facebook, Google, PlayStation, Xbox eller Nintendo konto. Følg vejledningen.
  4. En download af Epic Games Launcher går i gang. Åbn den, når den er færdig.
  5. Klik på fanen Library og vælg “Install” under GTA V.

Læs også: Google Stadia får PUBG, Star Wars og FIFA

Udover Grand Theft Auto-serien, så kendes Epic Games for Fortnite, Gear of War, Unreal Tournament og mange flere titler.