8 mobilspil runder magisk milliard-dollargrænse

Otte mobilspil, herunder har indtil videre i år genereret mere end 1 milliard dollar på globalt plan fra App Store og Google Play.

8 mobilspil runder magisk milliard-dollargrænse

Hvis man rammer plet med et mobilspil, så kan der være rigtig mange penge at tjene. Der findes titusindvis af spil til iPhone og Android, så det er de færreste spil, der virkelig scorer kassen. De spil, der gør det, er til gengæld de rene pengemaskiner.

De mest indbringende spil på verdensplan

PUBG Mobile og Honor of Kings ligger som nummer 1 og 2 på verdensplan i år blandt de mest indtægtsskabende mobiltitler på verdensplan.

Indtil videre i år har de akkumuleret 2,8 milliarder dollars hver, hvilket er en stigning på henholdsvis 9 procent og 14,7 procent i forhold til året før.

Regelmæssige opdateringer betaler sig

På tredjepladsen i år ligger Genshin Impact, som er stormet op på 1,8 milliarder dollars i omsætning indtil videre i 2021. Udgiveren miHoYo, der blev lanceret den 28. september 2020, har fortsat med at forsyne spillet med et væld af opdateringer og har regelmæssigt tilføjet nye øer, karakterer og funktioner for at holde spillerne engagerede, rapporterer Sensor Tower.

Udgivelsen af version 2.1 i september viste, hvor effektive disse opdateringer kan være, idet lanceringen udløste en femdobling af spillernes forbrug fra uge til uge. Indtil nu har Genshin Impact genereret 2,4 milliarder dollars på verdensplan fra App Store og Google Play.

Roblox fra Roblox Corporation ligger på fjerdepladsen efter at have hentet 1,3 milliarder dollars på mobilen indtil videre i år, hvilket er en stigning på 20,3 procent i forhold til året før. Coin Master ligger på femtepladsen med en akkumuleret gevinst på 1,3 milliarder dollars, hvilket er en stigning på 13,8 procent i forhold til året før.

Se også: De bedste telefoner til spil

Pokemon Go går rekordår i møde

På sjettepladsen ligger Pokemon GO fra Niantic, som har genereret 1,2 milliarder dollars, hvilket giver titlen et godt udgangspunkt for sit bedste år nogensinde, mere end fem år efter lanceringen.

Candy Crush Saga fra King er nummer 7 med 1,2 milliarder dollars, mens Garena Free Fire har omsat for 1,1 milliarder dollars og altså indtager 8. pladsen.

Se også: Bedste iPhones til gaming