Acer lancerer vanvittig gaming-stol: Predator Thronos Air

Acer har netop lanceret to nye lækre Predator gaming-bærbare og den vanvittige Thronos Air gaming-stol.

Acer lancerer vanvittig gaming-stol: Predator Thronos Air

Acer har i dag lanceret to nye gaming-bærbare: Predator Triton 300 og Triton 500. Samtidig blev den vilde Predator Thronos Air gaming-stol lanceret. Predator Triton 300 udvider Triton-udvalget med en prisoverkommelig løsning til mainstream-gamere, som sætter pris på tynde og lette design. Predator Thronos Air gaming-stolen giver gamere en sjov og fordybende oplevelse, hvor gameren kan for alvor leve sig ind i spillet på deres helt egen “battle station”.

Acer Predator Triton 300

Predator Triton 300 er den nyeste tilføjelse til den tynde og lette Triton-serie, som drives af Windows 10. Det er den perfekte blanding af ydeevne og funktioner, alt sammen pakket ind i et slankt design, som giver den et æstetisk smukt udtryk. Med sine kun 2,3 kg har dens aluminium-chassis det samme afdæmpede matsorte design fremhævet med blåt lys og samme detaljer, som også findes på andre Predator bærebare pc’er.

Op til en 9. generations Intel Core i7 processor er parret med en NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU og 16 GB DDR4 2666 Hz hukommelse (kan opgraderes til 32 GB). Til massive mængder af spillagring understøtter den op til to 1 TB PCIe NVMe SSD’er i RAID 0 og en op til 2 TB harddisk. 

En klar 15,6” Full HD IPS skærm med smalt rammedesign inkluderer en 144 Hz opdateringshastighed og en overdrive-svartid på 3 ms, der giver en realistisk grafik og forbløffende farver, der fremhæver enhver detalje og bringer spil til live.

Acer Predator Triton 300 kommer til oktober og koster fra 9.499 kroner.

Acer Triton 300
Acer Predator Triton 300. Foto: Acer
Acer Triton 300
Acer Predator Triton 300. Foto: Acer

Acer Predator Triton 500

Med en lynhurtig 300 Hz 15,6” Full HD skærm er Predator Triton 500 en kraftfuld gaming-bærebar, som er blevet slanket ned til en tykkelse på bare 17,9 mm, og som vejer 2,1 kg. Den har et holdbart chassis helt i metal og smalle rammer på kun 6,3 mm, som giver en imponerende body-to-screen ratio på 81%. Den slanke Triton 500 kan nemt glide ned i en rygsæk eller en taske, men så snart den lukkes ud og tændes, udnytter den ydeevnen på op til 9. generations Intel Core i7 processoren og bliver til et regulært kraftcenter.

Acer Predator Triton 500 kommer til november og koster fra 17.299 kroner.

Acer Triton 500
Acer Predator Triton 500. Foto: Acer
Acer Triton 500
Acer Predator Triton 500. Foto: Acer

Predator Thronos Air gaming-stol

Predator Thronos Air er Acers bud på den optimale gaming-stol. Den er den perfekte gaming-hule til hardcore entusiaster. Stålstrukturen inkluderer en stol, et modulopbygget skrivebord og en skærmarm. Den omslutter gameren i et komfortabelt indkapslende cockpit, der er perfekt til fuldstændig totalfordybelse i kampen. Det turkisblå lys udsender et cool skær, der er perfekt til gaming.

Stolen kan justeres i forskellige vinkler (130 grader inde i kabinen og 180 grader uden for kabinen) for maksimal komfort. Den inkluderer endda en massagefunktion, så gameren kan slappe af efter intense spilsessioner. Skrivebordet inkluderer et justerbart tastatur og en bakke til musen, som sikrer behagelig tastning uanset siddevinkel. En fodstøtte holder fødderne hævet.

For at holde området pænt og ryddeligt er der placeret en platform til en kraftig gaming-PC bag stolen, og et kabelhåndteringssystem holder ledninger og kabler pænt af vejen. Derudover tilbyder Acer en lang række tilpasningsmuligheder og opgraderinger, som f.eks. en sædestabilisator til at forhindre at sædet bevæger sig rundt under spillet, en kopholder, en hovedtelefonholder, en USB-hub og et kamera.

Predator Thronos Air gaming-stolen kommer i Q4. Prisen er stadig ukendt.

Acer Predator Thronos
Predator Thronos Air. Jeg tror den vil forbedre mit sigte gevaldigt. Foto: Acer