Alt om PlayStation 5 forventes afsløret i næste uge

Allerede i næste planlægger Sony, at fremvise alt om super-konsollen PlayStation 5. Her skulle vi få det endelige design at se og måske også en pris.

Alt om PlayStation 5 forventes afsløret i næste uge

Microsoft er ved at gøre klar til at forudbestillinger af Xbox Series X, mens vi stadig adfventer flere vigtige informationer om Sonys PlayStations 5. Angiveligt skulle alt om PlayStation 5 blive afsløret i næste uge.

Læs også: Her er PlayStation 5 konsollen

Sony har drypvist leveret nye informationer om PlayStation 5-konsollen, som rammer landets butikker inden jul i år. Senest fremviste de den nye DualSense-controller, og forinden da hvilke hestekræfter konsollen vil byde på. Men der mangler stadig nogle vigtige informationer, såsom det endelige design og ikke mindst prisen. Der har været utallige rygter om, at Sony satser på en mere avanceret konsol til en dyrere pris, hvorimod Microsoft med Xbox Series X går en simplere vej og dermed tilbyder en lavere pris.

Efter specifikationerne på de to konsoller blev afsløret har der været utallige specifikationer om hardwaren og deres ydelse, som på papiret ser meget ens ud. Inden længe ser det dog ud til, at vi får alt der er værd at vide om Sonys hypede spillekonsol.

Læs også: PlayStation 5 lander stadig i butikkerne i år

Alt om PlayStation 5

Ifølge to kilder, som angiveligt har adgang til disse informationer, så planlægger Sony at afholde et event i næste uge, hvor alt om PlayStation 5-konsollen vil blive afsløret. Onsdag den 3. juni er det mest sandsynligt, at Sony vil afholde en virtuel præsentation.

Her vil der blive talt om alt det vi allerede ved, og selvfølgelig det som vi alle går og venter spændte på: designet på konsollen. Vi har allerede set utallige koncepter, såsom artikelbilledet herover, men vi aner altså ikke hvordan den kommer til at se ud. Hvis vi er heldige, så får vi også en pris på PlayStation 5 oplyst i Euro ellers Dollars.

Nu hvor vi ser Microsoft gøre klar til forudbestillinger, så kan Sony have planlagt det samme med PS5. Eventet vil muligvis give os en dato for, hvornår forudbestillingerne starter.

Læs også: De 5 bedste spil til PlayStation 4

Vi ser frem til på onsdag. Hvad med jer?