Battlefield-spil er på vej til mobilen

Flere og flere af de helt store spil til konsoller og PC er på vej til vores telefoner. Nu kommer også et Battlefield-spil til mobilen, fortæller udgiveren.

Battlefield-spil er på vej til mobilen

At mobilspillene er større end både PC, konsol, streaming og hvad der ellers er af platforme til spil, er også ved at gå op for udviklere og udgivere af de store spil-franchises. Apex Legends er på vej til mobilen, store PlayStation serier er på vej til mobilen og mange andre. Nu afslører udgiveren EA, at også et spil baseret på Battlefield-serien er på vej som mobilspil.

Mens udviklingen af det næste store Battlefield-spil, Battlefield 6, er godt i gang, så afslører det nu, at den ekstremt populære franchise også er på vej til mobilen og tablets. Battlefield-spillet til mobile enheder forventes klar til næste år. Normalt er det udvikleren DICE, som står bag Battlefield-spil, men til de mobile enheder har de har brug for assistance, hvilket de får fra Industrial Toys, som ejes af EA. Industrial Toys har udgivet et par spil, men har siden EAs overtagelse været meget stille.

Læs også: Nu kan du spille Crash Bandicoot: On the Run! på din mobil

Et helt nyt Battlefield-spil

DICE afslører samtidig, at der her er tale om en helt ny Battlefield-oplevelse. Der er her ikke tale om en mobiludgave af et af de mange ældre Battlefield-spil eller en udgave af Battlefield 6. Her er hvad General Manager ved DICE, Oskar Gabrielson, havde at sige:

“Tag ikke fejl, dette er et selvstændigt spil. Et helt andet spil end det, vi laver til konsol og pc, designet specielt til mobilplatformen. Det bliver bygget fra bunden af ​​Industrial Toys for at gøre Battlefield -on-the-go til en realitet, og du kan forvente en fuldt udviklet, færdighedsbaseret oplevelse.”

Skydespil er ekstremt populære på mobilen, hvor vi ser spil som Call of Duty hive milliarder ind i indtjening.

Battlefield 6 til PC og konsoller forventes lanceret senere i år. Det kommende Battlefield-spil til mobilen forventes først lanceret i 2022.

Er du spændt på at se Battlefield som mobilspil?

Læs også: Spil på mobilen er enormt – slår alle andre platforme