Garmin lancerer Instinct Esports Edition med fokus på e-sport

Garmins nye Esports Instinct Edition er det perfekte smartwatch til den der går op i e-sport og gerne vil forbedre sig. I forbindelse med lanceringen af det nye Instinct Esports Edition lanceres samarbejde med Astralis.

Garmin lancerer Instinct Esports Edition med fokus på e-sport

Streamere kan nu transmittere sine biometriske data til fansene, takket være Garmins nye Esports Instinct smartwatch.

Garmin siger selv om uret, at man som esportsudøver kan få samme teknologi til at tracke og undersøge kroppens reaktioner på de intense konkurrencer, som alle andre sportsudøvere. Spillerne kan desuden bruge Instinct data til at foretage justeringer i dagligdagen, for eksempel søvnmønster eller aktivitetsniveau, så de kan opnå forbedret kognitiv og fysisk præstation, når det bliver konkurrencedag.

Ved at bruge Garmins STR3AMUP!-funktion kan man som spiller holde seerne opdaterede og dele stressniveau og hjertefrekvens, mens spillet kører. Uret kan også synkroniseres med smartphonen, så man får notifikationer.

Læs også: Nyheder om wearables og gadgets

Garmin Instinct Esports Edition
Garmin Instinct Esports Edition.

Yderligere funktioner inkluderer Body Battery Energy Monitor, der blandt andet dækker over søvn og kropsmålinger, så man kan holde øje med sit energiniveau og dermed vide, om det er tid til at tage en pause fra spillet og hvile sig.

I forbindelse med lanceringen af det nye Instinct Esports Edition kan Garmin samtidig præsentere et nyt og spændende Nordisk samarbejde med et af verdens førende e-sport hold, Astralis. ”Holdet har allerede integreret Garmins produkter i deres træning og vi glæder os til sammen at vise, hvordan vores produkter kan forbedre deres spil og performance,” siger Nordic Marketing Director, David Ekander.

Læs også: Test af Huawei Watch Fit – fin til fitness

Garmin Instinct Esports: Pris og tilgængelighed

Uret kan holde i op til 80 timer på en opladning og Instinct Esports Edition fås til en vejledende pris på 2.499 kroner. Mere information kan man læse på Garmins hjemmeside.