Google Stadia kommer til flere Android TV-enheder

Googles spilstreamingtjeneste Stadia bliver nu tilgængeligt på endnu flere Android TV-enheder, inklusiv Chromecast med Google TV. Se hvilke her.

Google Stadia kommer til flere Android TV-enheder

Nu er der igen flere nyheder til Google Stadia, som kommer til en lang række Android TV-enheder. Det kommer efter nyheden om, Ubisoft+ også er ankommet til Stadia med massevis af spil.

Siden Google lancerede Stadia tilbage i efteråret 2019 har der været opture og nedture. Men vi kommer ikke uden om, at muligheden for at streame nogle af de helt store spil på en (næsten) hvilken som helst enhed er ret smart. Har man dog villet spille Stadia på den store skærm, så har man indtil videre skulle have en Chromecast Ultra. Men det bliver der nu lavet om på, da Stadia bliver tilgængeligt på en række andre enheder med Android TV, heriblandt den nye Chromecast med Google TV.

Læs også: Google har betalt millioner til spiludgivere for Stadia-udgaver

Disse enheder virker med Google Stadia

På Googles blog har de afsløret, at Stadia nu virker med en lang række af andre Android TV-enheder. Mange har undret sig over, at Googles nyeste Chromecast, Chromecast med Google TV, ikke understøttede Stadia, men det kommer altså nu.

Derudover var en række andre enheder også klar til at afvikle Stadia på TV. Her er alle enhederne, som nu virker med Stadia på Android TV:

  • Chromecast med Google TV
  • Hisense Android Smart TVs (U7G, U8G, U9G)
  • Nvidia Shield TV
  • Nvidia Shield TV Pro
  • Onn FHD Streaming Stick and UHD Streaming Device
  • Philips 8215, 8505, and OLED 935/805 Series Android TVs
  • Xiaomi MIBOX3 and MIBOX4

Er dit Android TV eller Android TV-enhed ikke på listen, så kan du tilvælge en eksperimentel version af Stadia.

Hvornår bliver Stadia tilgængeligt på disse enheder?

Du skal ikke vente længe, hvis du gerne vil spille Stadia på en af ovenstående enheder. Google skriver, at Stadia bliver tilgængeligt Android TV-enhederne den 23. juni. Man man så diskutere, om disse enheder ikke forlængst burde virke med Stadia, men det er en helt anden snak,

Læs også: Mere end 100 nye spil kommer til Stadia i 2021