HP lancerer serie med billigere gaming-udstyr

HP lancerer en helt ny serie af billigere og mere tilgængelige gaming-produkter. Serien går under navnet HP Victus - her er første produkt.

HP lancerer serie med billigere gaming-udstyr

Aldrig har gaming været mere populært. Det seneste års tid er gaming eksploderet, både som esport og som underholdning. Med en coronaviruspandemi blandt os, så har flere end nogensinde fået øjnene op for gaming. Og bliver man først bidt af gaming, så skal man selvfølgelig også have opgraderet udstyret. De fleste der har kigget på gamingspecifikt udstyr, er garanteret løbet skrigende ud af (web)butikken igen. For det er dyrt. Og dog, for nu lancerer HP en billigere og prismæssigt mere overkommelig serie af gaming-udstyr.

Er du opdateret på gamingfronten, så kender du helt sikkert HPs Omen-serie. En serie af high-end gaming-udstyr, som er lækkert og koster derefter. Men det er ikke os alle, som har råd til udstyr af denne kaliber. Og eftersom det er alle aldre og køn, der er blevet vilde med gaming, så skal der helst være udstyr for alle og enhver. Og her står HP klar med Victus. Victus som bedst kan oversættes med det engelske ord “conquer”, på dansk “erobre”. Om Victus-serien skriver HP selv:

“Victus-serien bygger på DNA fra OMEN-serien og er skabt til mainstream gamere.”

Læs også: Beoplay Portal: Første gamingheadset fra B&O

Ét produkt skal blive til flere

I dag har HP lanceret det første produkt i Victus-serien. De første produkt er en bærbar, som går under navnet Victus by HP 16. Heri får man GeForce RTX 3060 eller AMD Radeon RX 5500M grafik, Intel Core i7-11800H eller 8-core AMD Ryzen 7 5800H processor, 16 tommer skærm med QHD-opløsning og 165 Hz opdateringshastighed og med OMEN Gaming Hub installeret, der optimerer gaming oplevelsen. Victus by HP 16 er desuden bygget i et bæredygtigt design, der benytter ocean-bound plastik i konstruktionen af højttalerne og kabinettet. Derudover er emballagen 100 % bæredygtig.

Victus by HP 16 har fået en vejledende pris på 5.799 kroner. Den forventes at lande i butikkerne i juni.

Senere hen kommer der flere produkter i HPs Victus-serie. Hvilke produkter, det vil producenten ikke afsløre endnu. Men mon ikke Victus med tiden også vil tilbyde stationære computere, headsets, tastature, mus og meget mere.

Læs også: Gaming på mobilen er enormt – slår alle andre platforme

Nye HP Omen gamingbærbare og skærm

Sammen med nyheden om Victus-serien og Victus by HP 16, så lancerede HP i dag også to nye bærbare computere i Omen-serien og en gaming monitor. Omen 16 og 17 er to lækre gaming-laptops med masser af hestekræfter og hurtige skærme. De koster fra 8.299 kroner. Den nye Omen 25i Gaming Monitor har en 165Hz opdateringshastighed og en responstid på 1 ms, leverer OMEN 25i Gaming Monitor en lynhurtig skærm, der ved hjælp af AMD FreeSync Premium Pro og NVIDIA G-SYNC sikrer en flydende og tydelig gamingoplevelse. OMEN 25i har også IPS panel teknologi, der sikrer en mere livlig og farverig billedkvalitet.

Se også: Bedste bredbånd til streaming af spil, film og tv

Opfølgning på historien

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 26/4/2021 bragte vi artiklen Børn får venner gennem gaming – 3 gode råd til forældreKlik her for den påfølgende artikel.. Læs også seneste nyt om temaet her.