Nintendo er tilbage med spillet Pokémon Quest

Spilgiganten Nintendo har i dag lanceret det længe ventede spil Pokémon Quest til Android og iOS efter tidligere at have udgivet det til Nintendo Switch.

Nintendo er tilbage med spillet Pokémon Quest

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Så kom dagen, hvor Pokémon-fans kan glæde sig over endnu en titel i den populære Pokémon-serie. Nintendo har nemlig, som ventet, udgivet det nye spil Pokémon Quest til Android og iOS. Tilbage i maj måned blev spillet udgivet til Nintendo Switch, og nu har spillet altså fundet vej til de to mest udbredte mobilplatforme.

Læs også: Multiplayer på vej til Pokémon GO: Kæmp mod vennerne

Spillet er offlinebaseret og er i nogen grad inspireret af Minecraft – først og fremmest designmæssigt, da de forskellige pokémonner har fået mere firkantede figurer. Og modsat tidligere Pokémon-spil hedder figurerne tilsyneladende nu pokéxel, men der er dog tale om de velkendte pokémonner fra det oprindelige spil Pokémon Red and Blue. Spillet minder dog også i nogen grad om de gamle Pokémon-spil – i hvert fald hvis man sammenligner det med Pokémon Go.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sådan fungerer Pokémon Quest

Pokémon Quest går ud på, at du befinder dig på øen Tumblecube Island, hvor der er flere forskellige områder, man kan befinde sig på, og hvor man kan nå forskellige niveauer. Som navnet Pokémon Quest indikerer, er det at jage/søge efter ting en stor del af spillet. Spillet består af fire primære dele, som er følgende:

Base Camp
Du har en basislejr, hvor du holder til efter hvert trin er gennemført. Her kan man lave mad, og man kan udstyre sit team bestående af tre pokémonner med de såkaldte Power Stones, som forbedrer ens pokémonner. Man kan også dekorere sin basislejr med ting, som man kan købe i Poké Mart for de såkaldte PM Tickets.

Ekspeditioner
På øen dukker der vilde pokémonner op, som man skal kæmpe mod med sine tre pokémonner ved at angribe dem eller forsvare sig. Spillet kører forholdsvis automatisk, så du det eneste du skal gøre er at vælge, hvad du vil gøre de vilde pokemonner skade med. Du kan også vælge, at det hele skal foregå automatisk. Der er i alt 12 forskellige steder med 3-7 forskellige levels, du kan gennemgå.

Træning
En stor del af spillet er også, at man kan træne sine pokémonner. Der er i alt 151 forskellige pokémonner, som man kan få adgang til. Ved at træne dem kommer de i et højere level og kan gøre flere ting. Som med Pokémon Go kan pokémonnerne også udvikle sig til andre skabninger. Efterhånden som du gennemfører flere levels, vil pokémonnerne også blive stærkere.

Få nye pokémonner
Som nævnt kan du i din Base Camp lave mad. Der er i alt 18 forskellige retter, man kan lave. Ved at lave mad kan du tiltrække forskellige pokémonner, som så tilføjes til din Pokédex.

Du kan læse meget mere om Pokémon Quest på Pokémons hjemmeside her.

Seneste nyt om Gaming & spillekonsoller