Nu kan du forudbestille den vilde gamingmobil RedMagic 5S i Danmark

Nu kan du komme først i køen til at få gamingsmartphonen med forbedret aktiv køling, Snapdragon 865, 5G og en lynhurtig 144 Hz AMOLED-skærm til en utrolig skarp pris.

Nu kan du forudbestille den vilde gamingmobil RedMagic 5S i Danmark

Vil du have de optimale betingelser til at spille på din Android-mobil? Så er der mange gode grunde til at kigge efter en gamingmobil, som brillerer i netop dette.

En af disse er det delvist ZTE-ejede smartphonemærke Nubia, som for nylig lancerede modellen RedMagic 5S – en revideret udgave af RedMagic 5G, som vi skrev om tilbage i marts.

Nubia RedMagic 5S er, ligesom RedMagic 5G, pakket med de bedste specifikationer, man kan finde – måske lige bortset fra på kamerafronten, som sjældent er prioriteret højt i gamingmobiler.

Den nye Nubia RedMagic 5S kan allerede nu forudbestilles her i Danmark på RedMagics hjemmeside. Forudbestiller du et eksemplar, er du sikret at få den blandt de første, lige så snart telefonen lanceres globalt den 2. september.

Nubia (og generelt ZTE) er kendetegnet ved at sælge sine telefoner til yderst fordelagtige priser, når man sammenligner, hvad man får for pengene i forhold til de mere etablerede mærker på disse breddegrader såsom Apple og Samsung.

For kun 4.309 kroner kan RedMagic 5S med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads nemlig blive din. Ønsker du lidt mere RAM og lagerplads, skal du kun give 4.800 kroner for varianten med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Det er faktisk her, vi finder en af de eneste forskel fra forårsudgaven RedMagic 5G. Den nye 5S har lagerpladsen af den lidt hurtigere type, UFS 3.1, frem for UFS 3.0.

Læs også: Nubia Red Magic 5G: Vild gamingmobil med 144 Hz skærm og 16 GB RAM

Nubia RedMagic 5S
Foto: RedMagic

144 Hz AMOLED-skærm og lynhurtig opladning

Gamingtelefonen består af en 6,65 tommer AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på hele 144 Hz, så spil, der understøtter høje opdateringshastigheder, kører ekstremt flydende. Skærmen har en Full HD+-opløsning på 1.080 x 2.340 pixels, hvilket giver et skærmforhold på 19,5:9.

RedMagic 5S drives af et Snapdragon 865-chipset og altså ikke den lidt opgraderede plus-udgave ligesom i eksempelvis ASUS ROG Phone 3. Ikke desto mindre vil chipsettet levere rigeligt med power til at afvikle selv de mest krævende spil.

Selv om kameraet ikke har høj prioritet i en mobil som RedMagic 5S, er der alligevel blevet plads til tre sensorer. Den primære sensor er på 64 megapixel og har en blænde på f/1,8. Du finder også en 8 megapixel sensor med ultravidvinkel og en blænde på f/2,0. Sidst, men ikke mindst, gemmer telefonen også på en 2 megapixel makrosensorer.

Derudover har telefonen Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 og et 4.500 mAh stort batteri med 55 watt hurtigopladning, som kan lade batteriet helt op på kun 40 minutter.

Læs også: ASUS lancerer ROG Phone 3 – den ultimative gamingtelefon

Nubia RedMagic 5S
Foto: RedMagic

For en bedre gamingoplevelse har Nubia også indbygget en aktiv blæser og et kølelegeme (heat sink) ligesom i RedMagic 5G og RedMagic 3. Kølingen er dog blevet forbedret med 45 procent, hvilket skulle holde telefonens interne temperatur endnu længere nede – og det øger i sidste ende ydeevnen.

Du kan også game ved hjælp af de to indbyggede ’skulderknapper’. Når du derfor holder telefonen i liggende tilstand og naturligt placerer pegefingrene på den øvre ramme, kan du berøre rammen for at interagere med dine spil – lidt som en klassisk controller.

Læs også: Lenovos første gamingmobil lanceret

Nubia RedMagic 5S
Foto: RedMagic

Stort udvalg af gamingtilbehør

Til en gamingtelefon hører der sig naturligvis også en masse gamingtilbehør, så man kan få den ultimative gamingoplevelse på farten. RedMagic 5S er ingen undtagelse. Her finder du følgende tilbehør:

Lyder nubia RedMagic 5S og gamingtilbehøret som noget for dig? Så kan du altså stadig nå at forudbestille gamingmobilen på RedMagics hjemmeside, inden mobilen lanceres officielt 2. september.

Læs også: ASUS ROG Phone 3 understøtter helt op til 160 Hz