Nu kan du prøve xCloud-spilstreaming til iPhone og iPad

Nu har du mulighed for at prøve xCloud-spilstreaming på både iPhone og iPad. Microsoft er klar med en åben beta.

Nu kan du prøve xCloud-spilstreaming til iPhone og iPad

Apple har lettet lidt på restriktionerne for spilstreamingapps og tjenester på iPhone og iPad, men de har stadig ret stramme regler, når det handler om, hvad udviklere skal gøre for at få en streamingapp godkendt til App Store.

Derfor har mange fundet og udnyttet genvejen gennem Apples browser, Safari. Også Microsoft benytter sig af denne mulighed med deres xCloud-spilstreamingtjeneste. Har du en iPhone eller iPad og gerne vil kunne spille Xbox-spil via streaming, så er Microsoft nu klar med en åben beta af xCloud.

Læs også: Til næste år kan du spille Xbox-spil på din iPhone

Microsoft xCloud i beta klar til iPhone og iPad

Microsoft har nemlig offentliggjort betaen til xCloud. Det er dog stadig nødvendigt at have et aktivt abonnement på Xbox Game Pass Ultimate.

Microsoft forklarer: ”Den begrænsede beta er vores mulighed for at teste og lære; vi sender løbende flere invitationer ud til spillere i alle de 22 lander, der har understøttelse, evaluerer feedback, fortsætter med at forbedre oplevelsen og udvider understøttelsen til flere enheder.

Vores plan er, at arbejde hurtigt og åbne op for alle Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer inden for de kommende måneder så flere får mulighed for at spille Xbox på helt nye måder.”

Se også: Xbox Game Pass har ramt skyhøjt antal abonnenter

I Microsoft xCloud kan man spille over 100 Xbox-spil, direkte over streaming.

xCloud også klar til PC’er

Den offentlige beta er ikke eksklusiv for iOS- og iPadOS-enheder og bliver også tilgængelig for dem, der spiller på PC’ere med Windows 10, hvor der kan benyttes Microsoft Edge, Google Chrome og andre browsere.

Se også: 5G bliver en game changer for mobil spilstreaming

Det sidste nye i fortællingen

Vi følger op med den seneste udvikling. Lasse Olsen gik et skridt videre. Allerede d. 21/4/2021 bragte vi nyt i sagen med nyheden; Ny iPad Pro til 19.000 kroner: M1-chip, 5G og mini-LED-skærm – Forstættelsen i sagen kan læses her. Seneste nyheder om iPad findes her..