Nvidias GeForce kan nu spilles via Chrome

Nvidia tillader nu også at man kan spille GeForce Now direkte i Google Chrome browseren. Det giver flere muligheder for gamere.

Nvidias GeForce kan nu spilles via Chrome

Går man og overvejer at prøve en streamingtjeneste, er tilgængelighed en af de ting, man skal tænke på. Blandt de streamingtjenester, der har en bred vifte af valgmuligheder, når det kommer til streaming, finder vi Nvidias GeForce Now. Det gælder især efter den seneste opdatering, hvor man nu også kan spille i Chrome browseren.

GeForce kan nu spilles i Google Chrome browseren

Nvidia er netop kommet med en ny opdatering af GeForce Now-tjenesten, så den nu har understøttelse af Googles Chrome-browser. Rent praktisk betyder det, at man med en Windows- eller Mac-computer, den nyeste version af streamingtjenesten og Google Chrome installeret, kan streame sine spil via browseren.

Det er en ret stor forbedring, især hvis man som streamingtjeneste ønsker at blive mere mainstream. Ved at give brugerne flere valgmuligheder, når det gælder steder at streame, bliver tjenesterne helt sikkert mere attraktive. GeForce Now er allerede en af de mere populære tjenester på markedet.

Se også: Bedste telefoner til gaming

Kan også spilles i iOS med Safari

I modsætning til flere af konkurrenterne tillader Nvidia spillerne at købe spil udefra, så længe de understøttes. Det betyder, at man stadig har adgang til spillene, man har købt, selvom man afslutter sit abonnement på GeForce.

Det er også en af de få streamingtjenester, der kan spilles på iOS-enheder via Safari-browseren.

Se også: Nyheder om gaming