PS VR2 kommer d. 22. februar og er dyrere end PS5

Playstation VR2 får en høj pris, faktisk bliver den virtuelle spilenhed dyrere end PS5, som man også skal have for at kunne spille med den.

PS VR2 kommer d. 22. februar og er dyrere end PS5

Sony har endelig afsløret, hvornår den næste generation af selskabets VR-headset kommer på markedet, og hvad det kommer til at koste.

Prisen ligger nok over, hvad man forventede sig.

PS V2 får høj pris

PlayStation VR2 lander på hylderne den 22. februar, præcis et år efter præsentationen af headsettets design, og får en pris på hele 550 dollars.

Den danske pris er ikke annonceret endnu, men vi skal altså regne med en pris på PS VR2, der er højere end prisen på PlayStation 5.

Dollarprisen er i hvert fald mere, end man må punge ud for en PlayStation 5, den basishardware, man skal have for at kunne bruge headsettet. Og det er efter at prisen på konsollen er sat en tand op mange steder.

PS VR2 kommer med Sense-controllere og stereohøretelefoner. I pakke med Horizon Call of the Mountain koster det hele 600 dollars.

En oplader til controllerne koster yderligere 50 dollars.

Se også: Internet til gaming

Forudbestilling starter den 15. november

Hvis man er ude efter få fingre i et PS VR2 så hurtigt som muligt, kan man lægge en forhåndsbestilling 15. november.

Kunder i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg kan bestille sit headset direkte fra PlayStation, mens kunder i andre lande må gå via en forhandler.

Se også: Priser på PlayStation 5

Specifikationer

Sonys nyeste VR hardware har en skærmopløsning på 2000 x 2040 pixel for hvert øje, 4K HDR-support, 110 graders fov og refresh rate på op til 120 Hz. Der er support af 3D lyd og øjetracking, mens Sense-controllerne har haptisk feedback og adaptive triggere med fra DualSense.

Prisen på PS VR2 er blot endnu et eksempel på PlayStations prisstigninger. DualSense Edge-contolleren til PS5 kommer til at koste 200 dollars, når den kommer i januar. Dyrt, men på den anden side på niveau med lignende high-end controllere.