Steam afholder indiefestival – spil kommende spil gratis

Steam-spilfestival: kører online nu og frem til den 23. marts. Her er der hele 40 demoer, man frit kan kaste sig over.

Steam afholder indiefestival – spil kommende spil gratis

Game Developer Conference blev ikke til noget i år, og derfor pustes der liv i en omgang Steam Game Festival for at sætte lidt fokus på de mindre udviklere. Steam-spilfestival afholdtes for første gang i december, samtidig med The Game Awards, og denne gang får man mulighed for at prøve flere end 40 indiegames i gratis demoversioner.

I december var der 12 spil på programmet, så det er et ordentligt hop op til nu 40 titler.

Læs også: Test: 3 gode PlayStation 4-controllere

Steam-spilfestival kører online frem til 23. marts

Eventet blev præsenteret af executive producer for The Game Awards, Geoff Keighley via Twitter for et par dage siden. Her skrev han, at man har arrangeret eventet for at hjælpe spil fra indieudviklere med at komme frem i lyset, nu hvor de ikke får muligheden for at vise sine spil frem ved den aflyste GDC – også GDC måtte aflyse på grund af coronavirus.

Game Developer Conference skulle have været afholdt i denne uge i San Francisco. I stedet kører Steam Game Festivalen online nu her frem til 23. marts.

Der kommer til at være spil fra flere af de mere velkendte demoevents for indiespil, hvor mange også er med ved GDC hvert år. Det gælder blandt andet Indie MegaBooth og The Mix, men også mindre events som Day of the Devs og Wing Fund.

Læs også: Nyheder om spil og gaming