Googles Stadia-controller virker nu trådløst med Android

Vi har ventet mere end seks måneder, men nu er den endelig klar: Googles Stadia-controller fungerer nu trådløst med Android-enheder.

Googles Stadia-controller virker nu trådløst med Android

TIlbage i november lancerede Google sin Stadia spil-streamingtjeneste, der er en abonnementstjeneste til streaming af spil til tv, Android-telefoner, tablets og på mange andre enheder. Ved lanceringen af Android-enheder manglede der dog – underligt nok – trådløs controller-support, hvilket betød, at man blev nødt til at tilslutte Stadia-controlleren ved hjælp af kabel.

Nu har Google så udsendt en Stadia-opdatering til Android-appen, der muliggør trådløs support. Det vil også være en oplagt mulighed for Stadia-abonnenter til at teste, hvor godt Stadia-controlleren fungerer og skifter blandt de forskellige enheder; Chromecast, PC og Android-enheder.

Læs også: Gode gaming-mobiler til Google Stadia

Nu er kablet mellem Stadia-controlleren og Android-telefonen ikke længere nødvendigt.

Selvom det ikke har været helt ideelt med denne forsinkelse på understøttelse af trådløs Android-controller, har Google imens løbende forbedret Stadia og fået styr på de funktioner, de havde lovet ved lanceringen – 4K-streaming via internettet blev lanceret i marts, og Googles gratis service til Stadia blev gjort tilgængelig i april.

Læs også: Prøv Google Stadia gratis i to måneder

På trods af den gratis version og at flere spil gradvist er blevet tilføjet, mangler Stadia stadig en ret stor mængde spillere og multiplayer-spil for at kunne levere på deres egen modige ambition. Google har lovet at levere mere end 120 spil til Stadia i løbet af 2020, så vi vil helt sikkert se spil-udvalget vokse i de kommende måneder.

Læs også: Her er PlayStation 5 – de første billeder af konsollen