Her er de to nye iPhone-topmodeller: iPhone 11 Pro

Apple har netop lanceret nye modeller til iPhone-familien, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Her kan du møde de to flagskibe.

Her er de to nye iPhone-topmodeller: iPhone 11 Pro

Det er endnu en gang blevet den tid på året, hvor Apple står klar med en ny portefølje af iPhones. Ligesom sidste år kommer der tre modeller, hvoraf to er dyrere og denne gang bærer navnet “Pro”, og den tredje er en lidt billigere model, der skal tage over for iPhone XR.

Apple har tirsdag aften afsløret de tre nye Phones, heriblandt iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Vi tager i denne artikel et kig på de to nye high-end iPhones.

Se også: Reparation af iPhone 11

Hele tre kameraer på bagsiden

Designmæssigt er de nye iPhones ikke meget forskellige fra sidste års iPhone XS og forrige års iPhone X. Der er stadig den samme store notch, der blandt andet indeholder Face ID-sensoren, og de komfortable afrundede sider i rustfrit stål. Og dog er der alligevel sket lidt, for på bagsiden ses et helt nyt tredobbelt kamera, Apples første af slagsen, og en ny grøn farve. Og så kommer de endelig med en hurtigere 18W oplader.

Læs også: Her er priserne på Apples nye iPhone 11-serie

“iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er de mest kraftfulde og avancerede smartphones, vi nogensinde har fremstillet. De er spækket med sofistikeret teknologi, som professionelle kan sætte deres lid til, når de skal have arbejdet udført, og som kan bruges af alle, der ønsker den bedst mulige enhed, selv hvis de ikke er professionelle,”

“iPhone 11 Pro har det første tripelkamera-system i iPhone og er klart det bedste kamera, vi nogensinde har fremstillet. Det giver vores kunder stor kreativ kontrol og adgang til avancerede billed- og videoredigeringsfunktioner i iOS 13. Super Retina XDR er den mest lysstærke og avancerede skærm i iPhone, og A13 Bionic-chippen sætter nye standarder for smartphone-ydeevne og energieffektivitet.”

Siger Apples Phil Schiller, Senior Vice President for Worldwide Marketing hos Apple, om de nye iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro
Der ser ikke ud til at være omvendt trådløs opladning, hvilket ellers var rygtet. Foto: Apple

Ny Super Retina XDR skærm

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har en bagside i mat glas med struktur og bånd i slebet rustfrit stål og fås i fire flotte finisher, herunder en smuk ny midnatsgrøn. De mest kraftfulde enheder er også designet til at være holdbare – iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er udstyret med det stærkeste glas i en smartphone nogensinde og er IP68-klassificeret. De er dermed vandresistente ned til 4 meter i op til 30 minutter.

iPhone 11 Pro er blevet udstyret med en ny Retina OLED- skærm, der går helt op til 1200 nits, og samtidig bruger 15 mindre strøm.

Ligesom den billigere iPhone 11, vil de nye iPhone 11 Pro-modeller indeholde Apples A13 Bionic-chip, der, som Apple siger, har både den hurtigste CPU og GPU nogensinde i en smartphone.

Apple har optimeret flere enheder effektivitet i iPhonen, hvilket skulle give den 5,8 tommer iPhone 11 Pro op til 4 timers bedre batterilevetid, og den større iPhone 11 Pro Max op til 5 timers bedre batteri.

iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro er IP68 certificeret. Foto: Apple

Det nye tredobbelte kamera i iPhone 11 Pro

Det nye tredobbelte kamerasystem er en af ​​de store opgraderinger i iPhone 11 Pro. Den nye linse er en 12 megapixel ultra vidvinkellinse med et 120-graders synsfelt, der kombinerer vidvinkel- og telefoto-kamera i ét. Telefoto-kameraet får også en opgradering med en større f/2.0-blænde, som Apple siger indfanger op til 40 procent mere lys sammenlignet med XS-kameraet. Og ligesom iPhone 11 er det frontvendte kamera nu på 12 megapixel og kan optage både 4K- og slowmotion video.

Næstegenerations Smart HDR bruger avanceret maskinlæring til at genkende motiver på billedet og genoplyser dem intelligent, så der opnås mere naturligt udseende billeder med flere detaljer. Den nye True Tone Flash er over 30 procent klarere. Deep Fusion, som kommer senere på efteråret, er et nyt billedbehandlingssystem, der drives af Neural Engine i A13 Bionic. Deep Fusion bruger avanceret maskinlæring til at foretage billedbehandling pixel for pixel, så tekstur, detaljer og støj optimeres på hele billedet.

Apple opdaterer også kamerasoftwaren, og der er blandt andet tilføjet en ny nattilstand for bedre billeder i mørk belysning – en direkte konkurrent til Android-flagskibene. Funktionen ser automatisk, når der skydes billeder i mørke. Apples demonstration så imponerende ud, men det bliver spændende at prøve det i virkeligheden.

iPhone 11 Pro
Det nye tredobbelte kamera i iPhone 11 Pro. Foto: Apple

Mere nyt i iPhone 11 Pro

Apple skriver i en pressemeddelelse:
  • Den nye U1-chip, der er designet af Apple, bruger Ultra Wideband-teknologi, som er den første af sin slags i en smartphone, til rumlig bevidsthed. iOS 13.1 lanceres den 30. september, og AirDrop bliver dermed endnu bedre med retningsbevidste forslag.
  • Face ID, som er den mest sikre ansigtsgenkendelse på en smartphone, bliver op til 30 procent hurtigere og nemmere at bruge med forbedret ydeevne ved forskellige afstande og understøttelse af flere vinkler.
  • Rumlig lyd giver en fordybende surroundsound-oplevelse, og Dolby Atmos sikrer kraftfuld, medrivende lyd på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.
  • LTE i gigabit-klassen op til 1,6 Gbps og Wi-Fi 6 muliggør endnu hurtigere downloadhastigheder2 og dobbelt-sim med eSIM.
Apple iPhone 11 Pro
Foto: Apple

 

Sidste nyt om Smartphone

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 10/9/2019 fik historien nye ben at gå på med en historie med fokus på Her er den nye billigere iPhone: iPhone 11 – Det videre forløb i sagen finder du her. Få også seneste nyt om emnet her..