Idag kan specialudgaven af OnePlus 7T Pro forudbestilles

Snart lander den dyreste OnePlus-mobil nogensinde i butikkerne. Fra i dag kan den forudbestilles.

Idag kan specialudgaven af OnePlus 7T Pro forudbestilles

Fra i dag kan nyeste resultat af OnePlus og McLarens partnerskab forudbestilles. OnePlus 7T Pro i den særlige McLaren Edition kommer med 12 GB RAM, 256 GB hukommelse og Snapdragon 855+ chipsættet. Derudover har den samme lækre 90Hz QHD+ Fluid Display, tredobbelt kamerasystem og Warp Charge 30T, som den normale 7T Pro.

Qualcomms Snapdragon 855+ er 15% hurtigere end forgængeren, fordi både CPU og GPU er blevet overcloket. Under motorhjelmen gemmer der sig ekstreme 12 GB RAM, op fra 8GB i den normale 7T Pro. 

OnePlus optimerede Warp Charge 30T opladningsteknologi giver 23 procent hurtigere opladning samt mulighed for at oplade batteriet til 68 proent på blot 30 minutter. Derudover muliggør den nye Warp Charge-teknologi, at telefonen forbliver afkølet under hurtigladning – selv når der spilles krævende spil samtidig.

Ligesom 7T Pro kommer specialudgaven med et tredobbelt kamerasystem, der bygger på OnePlus’ kendte kamerasoftware, UltraShot. Det store bagsidekamera på 48 MP har en ekstra stor sensor med en F1.6 blænde. Derudover består kamerasystemet af et 16 MP ultra-wide objektiv med F2.2 blænde og et telefoto objektiv med F2.4 blænde.

OnePlus 7T Pro cover
OnePlus 7T Pro McLaren Edition kommer med et cover i Alcantara. Et materiale der pryder interøret i McLarens luksuriøse sportsvogne. Foto: OnePlus

Den store forskel er i designet

Godt nok kommer OnePlus 7T Pro McLaren Edition med ekstra ram, men den den største forskel på standardudgaven er designet og det medfølgende cover.

Inspireret af McLarens enestående tilgang til design er OnePlus 7T Pro McLaren Edition en kombination af kraft og skønhed. Den ikoniske papaya-orange farve ses diskret på OnePlus 7T Pro McLaren Edition som en hyldest til McLaren Racing, og de velkendte farver ses da også på McLarens nuværende Formel 1-racere.

Telefonens bagside har et spændende trælignende mønster, og den mystiske tekstur ændrer sig hele tiden afhængig af lysets refleksion og vinkel.

Det medfølgende cover er lavet af Alcantara – et sammensat stofmateriale, der sikrer stor holdbarhed og et bedre greb.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition: Pris og tilgængelighed

Prisen for OnePlus 7T Pro i specialudgaven lander på 6.499 kroner. OnePlus 7T Pro McLaren Edition kan bestilles på Oneplus den 5. november og leveres den 8. november, hvor den også kan købes hos Telia, YouSee og Proshop.

Flere nyheder om temaet

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 4/11/2019 gik redaktionen videre og publicerede nyheden; Nu kommer Android 10 til flere OnePlus-telefonerKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om emnet her..