Afstemning: Har du en digital assistent i hjemmet?

Der er mange produkter på markedet, der fungerer med digitale assistenter. Men har vi overhovedet digitale assistenter i hjemmet? Stem i artiklen.

Afstemning: Har du en digital assistent i hjemmet?

Der findes et utal af produkter der kan tilsluttes de digitale assistenter, lige fra støvsugere, vaskemaskiner, køleskabe, lamper, TV, termostater og mange mange flere. Og det er ganske fristende, at kunne klare tingene uden at skulle rejse sig.

I mange tilfælde kan det også være afstressende. Man er på vej ud af døren med ungerne og man har travlt. Men lyset er stadig tændt i hele huset, fjernsynet kører og Spotify kører på fuld knald. Med få ord kan man lukke og slukke for det hele og komme afsted. Det kan dog også være irriterende, når det ikke virker. De digitale assistenter bliver hele tiden bedre og der er fart på udviklingen. Teknologien er stadig ny og assistenterne bliver mere og mere intelligente. De vil med tiden virke mere naturlige, eller levende, og måske endda foreslå handlinger, inden vi selv når at bede om det.

Assistenterne til hjemmet kommer i mange størrelser og former. Der er nogle med skærme, nogle er ultra kompakte og nogle med virkelig god lyd. De fungerer som midtpunkt for alle de forbundne enheder i hjemmet, men man kan også bruge fx mobiltelefonen til at styre de smarte produkter.

Test: Google Nest Hub – Mere end bare en billedramme

Google Assistent højttalere
Produkter med digitale assistenter kommer i mange former og størrelser. Her ses Googles udvalg.

Der findes også flere assistenter at vælge imellem, hvor Google Assistent, Siri og Alexa er de mest kendte herhjemme.

Læs også: Test af tado Smart radiatortermostat V3+

I denne uges afstemning vil vi gerne vide om i har en enhed med en digital assistent i hjemmet. Ikke bare jeres smartphone, men en dedikeret højtaler som Google Home, Nest Hub, Apple HomePod eller lignende. Stem herunder:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...