Apple kan komme med fire nye produkter til hjemmet

Apple arbejder angiveligt på nye produkter til smart home. Her er det nye HomePods samt to andre produkter, der er helt nye hos Apple.

Apple kan komme med fire nye produkter til hjemmet

Apple skulle angiveligt snart være klar til at udvide deres produktsortiment i smart home-kategorien. Rygter siger, at de arbejder på mindst fire nye enheder til hjemmet. Det er dog ikke sikkert, at alle disse apparater når ud på hylderne, og selv hvis de gør, er det ikke sikkert, det bliver samtidigt.

Se også: Test af smart home-produkter

Ny high-end smart højtaler

Den første af de fire nye produkter til hjemmet skulle være en ny high-end HomePod, der skal erstatte den tidligere generation, der ikke længere er i produktion. Intet er endnu sat i sten, men rygterne siger, at den nye HomePod formentlig får samme design, som den første generation af højtaleren, samt at størrelsen også bliver nogenlunde den samme.

Den kommende HomePod kan dog få den nye S8-processor, der også forventes at være hjertet i næste generation af Apple Watch, Series 8. Man skal dog desværre ikke forvente, at HomePod får understøttelse af Bluetooth – men det ville være dejligt, hvis den gjorde.

Derimod kan den få understøttelse af Matter, der er den nye, kommende standard for interoperabilitet til smarte produkter i hjemmet. Den skal lanceres til efteråret. Ultra-bredbånd kan også være med, for det har HomePod Mini allerede, så man kan bruge funktioner som Handoff.

En ny HomePod Mini

Apropos HomePod Mini skulle det også snart kan være tid til en opdatering af miniversionen af Apples smarte højtaler. Det er ikke nogen stor overraskelse, for det er helt almindeligt, at Apple opfrisker sine produkter nu og da, og en opdatering af HomePod Mini bliver nok ikke noget revolutionerende.

Et helt nyt produkt fra Apple

Udover de nye HomePods siges Apple at arbejde på to helt ny enheder, som vi ikke har set fra dem før. Det første er et apparat til køkkenet, der kombinerer en iPad med en højtaler. Det andet er en enhed til stuen, der kombinerer Apple TV, kamera og HomePod i én enhed. Den førstnævnte ved vi ikke ret meget om, men den sidstnævnte enhed kan bruges til at Facetime sine venner og familie via et opkoblet tv.

Den fungerer også som et Apple TV, hvor man kan streame film, serier og spil, men den får en mere kraftfuld indbygget højtaler, som en HomePod.

Rygter påstår, at det er sandsynligt, at mindst et af de to produkter når hele vejen ud på hylderne, og det kan ske i slutningen af 2023 eller begyndelsen af 2024.

Se også: De bedste assistent-højtalere til smart home