Google-event: Pixel 5, Nest Audio og Chromecast med Google TV

I morgen står Google klar med en række nye produkter, som skal forbedre vores liv. Her forventes en Google Pixel 5, Nest højtaler med Google Assistent samt en Chromecast med Google TV.

Google-event: Pixel 5, Nest Audio og Chromecast med Google TV

I morgen aften sparker gang i et event, som har fået navnet “Launch Night In”. Som navnet antyder, så afholdes det hele via livestream, så man kan følge med direkte fra sofaen. Og denne gang tyder det på, at det bliver ekstra interessant at følge med. Her kan du se hvad Google forventes at lancere i morgen. Tre store ting er på plakaten.

Læs også: Guide: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

Google Pixel 5

Den største nyhed fra Google bliver uden tvivl Google Pixel 5. Som sædvanligt skal vi ikke regne med, at denne officielt kommer til Danmark, men vil kunne købes hos udvalgte forhandlere. Men hvad er der nyt i Pixel 5? Her er faktisk en hel del.

Først og fremmest, så skulle der denne gang kun komme én udgave. Skal man tro rygterne, så dropper Google endelig skærmnotch og anvender et “hole punch” til frontkameraet. Dermed kan de sorte kanter omkring skærmen gøres smallere.

Det største ændring vil ses i Googles valg af chipset. Væk er Qualcomms dyre Snapdragon 800-serie, til fordel for en Snapdragon 765G, som allerede har imponeret os i test af OnePlus Nord. Det betyder dermed, at vi kan forvente Pixel 5 bliver betydeligt billigere. Det betyder også, at dette bliver Googles første 5G-telefon.

Google forventes derudover at lancere en Google Pixel 4 med 5G-modem.

Læs også: Google lancerer Pixel 5 og ny Chromecast i denne måned

Google Pixel 5
Google Pixel 5

Chromecast med Google TV

Den nok mest interessante lancering i morgen, ifølge os, bliver en ny Chromecast. Og det er ikke bare en Chromecast, men en Chromecast med indbygget Google TV (Android TV) og en medfølgende fjernbetjening. Prisen for Chromecast med Google TV skulle starte ved kun 49 dollars. Så en dansk pris et sted mellem 399 og 449 kroner er at forvente.

Chromecast med Google TV understøtter alle de mest populære streamingtjenester, og man behøver ikke længere mobilen til at caste indholdet. Det hele kan styres med fjernbetjeningen og direkte på brugerfladen i Google TV. Den får dog også den klassiske Chromecast-funktion.

Her er der både 4K, Dolby Atmos og Dolby Vision.

Google Chromecast med Google TV
Google Chromecast med Google TV

Læs også: Her er Chromecast med Google TV og dens pris

Nest Audio-højtaler

Det (måske) sidste produkt fra Googles event bliver en ny smart-højtaler. Det har længe været rygtet, at Google ville opdatere nuværende Googe Home-højtaler og nu er tiden altså kommet. Den nye højtaler bliver en del af Nest-familien, hvor Google allerede har en lang række af produkter til smarthjemmet.

Navnet skulle angiveligt blive Google Nest Audio og her skulle (endelig) være fokus på bedre lyd. Google har allerede selv lagt en lille video ud, hvor man kan se designet på højtaleren.

Google Nest højtaler
Google Nest Audio smart-højtaler

Læs også: Smart-højttaler fra Google Nest lanceres i næste uge

Sådan følger du med i Launch Night In

Vi følger selvfølgelig med i Googles event i morgen, så du slipper for det. Vi bringer hurtigst muligt alle nyheder til dig. Har du selv lyst til at følge med i Googles livestream, så kan du følge med her. Google Launch Night In starter onsdag den 30. september klokken 20:00 dansk tid.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home og Google Assistent