Ny smarte lamper, spots og kontakter fra Philips Hue

Philips Hue fremviser nu en række nye smarte lamper, spots og kontakter med nye funktioner, moderne look og flottere lys. Se det nye udvalg af Philips Hue.

Ny smarte lamper, spots og kontakter fra Philips Hue

Nu er der nye produkter til Philips Hue, der skal bringe smartere lys ind i vores hjem. De nye produkter omfatter det første skinnesystem med et udvalg af lamper og den første bærbare, genopladelige lampe designet til indendørs og udendørs brug. Derudover kommer der en ny smart kontakt i sort eller hvid, som giver intuitiv dæmpning for første gang ved at dreje på kontakten. Der lanceres også en ny gradientlampe, som er perfekt til soveværelset. Se danske priser nederst i artiklen.

Se også: Test af produkter til smart home

Philips Hue bordlampe med batteri og skinnesystem

Philips Hue Perifo track lighting er et nye skinnesystem med stor mulighed for tilpasning. Perifo er en ny produktserie fra Philips Hue, der består af skinner, der kan kobles sammen. Du bestemmer layout og længde på skinnen samt hvilke lys, der skal monteres. Skinnesystemet kan fastgøres til væggen eller loftet og tilsluttes enten en stikkontakt eller et lampeudtag. Du kan nemt klikke dine lamper på skinnen og placere dem præcis, som du vil. I serien findes der farvede spots, pendler, light bars og light tubes, som du kan mixe i samme skinne og dermed skabe det perfekte udtryk i rummet.

En ny smart Philips Hue bordlampe med batteri er nu endelig en realitet. Med den nye Philips Hue Go portable bordlampe kan man nu tage lyset med fra stuen til terrassebordet. Den bærbare bordlampe er designet til indendørs og udendørs brug og har et silikonegreb, der gør den nem at have med overalt. Den bærbare Hue Go bordlampe har op til 48 timers batterilevetid og genoplades nemt ved hjælp af den medfølgende opladningsbase.

Philips Hue Go portable bordlampe med 48 timers batteritid.

Ny kontakt og indbygningsspot

Philips Hue introducerer også nyt tilbehør. Her er det kontakten Philips Hue Tap dial switch, som skal gøre det nemmere at styre lyset i hjemmet. Tap dial switch har fire knapper, der hver kan indstilles til at styre op til tre rum eller zoner i hjemmet. Tryk på en knap for at vælge eller justere en lysscene. Tap dial switch kommer også med intuitiv dæmpning – jo hurtigere eller langsommere du drejer kontakten, jo hurtigere eller langsommere dæmpes eller øges lysstyrken i dine Hue lamper.

Kontakten har et mat design i sort eller hvid, så den passer ind i indretningen overalt i hjemmet. Den kan også bruges som en praktisk fjernbetjening eller endda monteres magnetisk på enhver metaloverflade.

Philips Hue Tap dial switch kontakt.

Smart belysning på badeværelset får en stilfuld opdatering med den nye sorte Philips Hue Xamento badeværelsesserie. Philips Hue Xamento indbygningsspot i sort giver et moderne look til badeværelset, og op til 350 lumen i millioner af farver. Xamento indbygningsspot i sort fås som enkelt eller 3-pak. Philips Hue Xamento M loftlampen i sort giver et diffust lys takket være dets unikke design. Og selvom den kan yde hele 2350 lumen i millioner af farver, kan lyset også dæmpes helt ned for at skabe den perfekte afslappende stemning. Xamento-serien er nem at installere og beregnet til brug i fugtige rum.

Se også: Se laveste priser på Philips Hue og smart home-udstyr

Priser på nye Philips Hue lamper

  • Philips Hue Perifo skinne i sort eller hvid (tilgængelig sidst på sommeren 2022) Pris: 379-679 kroner.
  • Philips Hue Perifo connectors sort eller hvid (tilgængelig sidst på sommeren 2022) Pris: 149-229 kroner.
  • Philips Hue Perifo PSU til kontakt eller lampeudtag (tilgængelig sidst på sommeren 2022) Pris: 749 kroner.
  • Philips Hue Perifo lamper (tilgængelig sidst på sommeren 2022) Pris: 899-2.249 kroner.
  • Philips Hue Go portable bordlampe (tilgængelig sidst på sommeren 2022) Pris: 1.129 kroner.
  • Philips Hue Signe gradient bordlampe eg (tilgængelig 21. juni) Pris: 1.799 kroner.
  • Philips Hue Signe gradient gulvlampe eg (tilgængelig 21. juni) Pris: 2.629 kroner.
  • Philips Hue Xamento indbygningsspot sort (tilgængelig 21. juni) Pris: 599 kr single pack / 3-stk 1.649 kroner.
  • Philips Hue Xamento M loftlampe sort (tilgængelig 21. juni) Pris: 1.649 kroner.
  • Philips Hue Tap dial switch i sort eller hvid (tilgængelig 21. juni) Pris: 379 kroner.