Nye smarte pærer, lightstrips og lamper fra Philips Hue

Philips har netop lanceret en række nye produkter til det smarte hjem. Her er pris og information om Philips Hue Play gradient lightstrip, Hue Iris og den nye samle af Philips Hue lyspærer.

Nye smarte pærer, lightstrips og lamper fra Philips Hue

Nye smarte produkter fra Philips Hue ser nu dagens lys. Den største nyhed er den Philips Hue Play Gradient Lightstrip, som kommer tilpasset til TV-størrelser, med monteringskit og kan generere flere faver på én gang – synkroniseret med film, musik og spil. Men her er også en ny Philips Hue Iris lampe samt flere nye lyspærer til Hue-serien.

Læs også: Guide: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

Philips Hue Play Gradient Lightstrip

Den største nyhed er den nye Philips Hue Play Gradient Lightstrip, som kommer i tre forskellige størrelser, tilpasset TV-størrelserne 55, 65 og 75 tommer. Den kommer desuden med monteringskit til bagsiden af TV’et. Den store nyhed er muligheden for at Gradient Lightstrip kan vise forskellige farver på samme tid, hvor nuværende kun kan vise én farve ad gangen. Farverne kan kombineres med indholdet, om det er film, musik eller spil, der afspilles, men det kræver ekstra hardware for at fungere.

Vil man kunne synkronisere farverne til musik og levende billeder, så skal man bruge en Philips Hue Play HDMI Sync Box, som koster omkring 1.900 kroner.

Philips Hue Play gradient lightstrip er klar til salg den 6. oktober til 1.349 kroner til 55 tommer, 1.499 kroner til 65 tommer og 1.729 kroner til 75 tommer.

Læs også: De 5 bedste smartprodukter til hjemmet

Philips Hue gradient lightstrip
Sådan kan den nye Philips Hue gradient lightstrip monteres.

Philips Hue Iris i forbedret udgave

Den ikoniske Philips Hue Iris relanceres med bedre mulighed for at dæmpe lyset, bedre lysstyrke (op til 570 lumen), stofledning og Bluetooth. Udover standardversionerne i sort og hvid, kommer Philips Hue Iris også i limited edition farver i guld, rosé, sølv og kobber.

Philips Hue Iris koster i standardudgaven 749 kroner og Limited Edition koster 899 kroner. De er i butikkerne fra 6. oktober.

Nye Philips Hue pærer

Philips har også lanceret nye lyspærer. Her er det en Philips Hue White Luster med E14-fatning og Philips Hue Filament med bluetooth. Philips Hue White Luster E14 passer i mindre lamper. Pæren kan dæmpes, har Bluetooth indbygget og kan kobles på Hue Bridge. Sidst men ikke mindst er de klassiske Philips Hue kertepærer blevet opdateret med Bluetooth i både White ambiance og White and color ambiance.

Her er priserne på de nye Philips Hue pærer:

  • Philips Hue White and color ambiance kerte pære E14 med Bluetooth 449 kroner for 1 stk og 749 kroner for 2 stk.
  • Philips Hue White ambiance kerte pære med Bluetooth 229 kroner for 1 stk og 339 kroner for 2 stk.
  • Philips Hue White luster E14 pære 149 kroner for 1 stk og 229 kroner for 2 stk.
  • Philips Hue Filament White G125 og ST72 til 299 kroner og 269 kroner.

Læs også: tado° og TP-Link klar med nye, smarte termostater