Afstemning: Hvordan oplever du mobildækningen?

Der er mange parametre, som spiller ind, når vi snakker mobildækning. Ikke desto mindre vil vi gerne vide, hvordan I oplever mobildækningen - deltag i afstemningen i artiklen.

Afstemning: Hvordan oplever du mobildækningen?

Det er blevet fredag, hvilket vanen tro betyder, at det er tid til den ugentlige afstemning. I denne uges afstemning tager vi udgangspunkt i en artikel, vi skrev tidligere på ugen. Her skrev vi om, hvordan mobildækningen stadig halter nogle steder, på trods af, at vi nu skriver 2020 og 5G-netværket formodentlig snart lanceres.

Læs også: Der opleves stadig huller i mobildækningen – hvad kan du gøre

De fleste mobilselskaber vil nok selv påstå, at de har et rigtig godt netværk, som dækker det meste af Danmark. Fælles for de fleste er dog, at man som regel ikke skal særligt langt ud af byområderne, før man begynder at finde huller i dækningen.

Læs også: Telenor opnår 5G-hastigheder over 1Gb i Danmark

Der er selvfølgelig en række ting, man selv kan gøre for at undgå dårlig dækning. Først og fremmest kan man undersøge sin udbyders dækningskort for at sikre, at man har så god dækning som muligt i de områder hvor man færdes mest. Og så kan man selvfølgelig også gå nørdet til værks med sin telefon, og gå efter den telefon, som har de bedste antenner.

Læs også: Qualcomm: 5G skal være mainstream næste år

Uanset hvilken telefon, udbyder og geografisk placering du har, er vores spørgsmål i denne uge: Hvordan oplever du mobildækningen?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...