ASUS ROG Phone kan nu forudbestilles hos Telia i Finland

Forsalget af ASUS' ekstreme gaming-smartphone, ROG Phone, er nu skudt i gang hos Telia i Finland. En dansk lancering kan derfor være inden for rækkevidde.

ASUS ROG Phone kan nu forudbestilles hos Telia i Finland

ASUS trak i den grad overskrifter med præsentationen af smartphonen ROG Phone. Den er det klart mest seriøse bud på en gaming-smartphone, bl.a. med hele tre USB C-porte og et væld af tilbehørsprodukter, heriblandt en køler, som følger med i salgsæsken.

Læs også: ASUS lancerer vanvittig gaming-mobil: ROG Phone

Det eneste, som ASUS har oplyst om tilgængeligheden på den vilde smartphone, er en lancering i løbet af tredje kvartal – altså i juli, august eller september. Nu er vi dog blevet noget klogere på, hvornår telefonen kommer til salg – og ikke mindst hvad den koster.

Telia
Foto: Mobilsiden.dk

Telia i Finland har nemlig allerede åbnet op for forudbestillinger af ASUS ROG Phone, og på deres hjemmeside fremgår det, at telefonen kan forudbestilles indtil den 16. september, og at den leveres i uge 38. Det vil sige fra den 17. til 23. september. Ved at forudbestille et eksemplar af ASUS ROG Phone hos Telia i Finland får man et eksemplar af ASUS’ ROG Delta-hovedtelefoner med i købet, som har en værdi af 199 euro.

Det er måske også meget fair, for ASUS og Telia i Finland tager sig godt betalt for ROG Phone. 999 euro er den kontante pris på gaming-smartphonen. Og hvad svarer det så til i danske kroner? En anden telefon, som Telia i Finland også sælger for 999 euro, er iPhone 8 Plus med 256 GB lagerplads. Den har en pris på 8.449 kroner uden mobilrabat hos Telia i Danmark og hos Apple. Det giver et nogenlunde fingerpeg om i hvilken prisklasse vi er i, men der er dog nogle usikkerheder med en omregning som denne.

Ikke desto mindre er der håb forude for dem, der måtte vente spændt på en dansk lancering af ASUS ROG Phone. Med salgsstarten hos Telia i Finland er det ikke utænkeligt, at vi også snart får den at se hos Telia i Danmark. Mobilsiden har spurgt Telia, om ASUS ROG Phone er på vej til Danmark, men teleselskabet er endnu ikke vendt tilbage. Vi opdaterer naturligvis artiklen, så snart vi ved mere.

Sidste opdatering af historien

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 6/8/2018 kørte vi sagen; Google udgiver Android 9 Pie: Ruller ud allerede nuKlik her for at gå til artiklen.. Se også seneste nyt om temaet her.