Følg med i Huaweis store HarmonyOS-event her

I dag er en stor dag for Huawei, hvor de officielt lancerer HarmonyOS-økosystemet og nye produkter, heriblandt nyt smartwatch. Følg med i præsentationen her.

Følg med i Huaweis store HarmonyOS-event her

I dag er der spændende nyt fra Huawei. Det er nemlig i dag, at Huawei vil lancere og fremvise deres ventede økosystem og nye samling at styresystemer, som udover at være til mobiltelefoner, også er lavet til mange andre typer af produkter. Sammen med lanceringen forventes Huawei også at lancere første produkt med HarmonyOS (Huawei Watch 3?), en plan for opdateteringer af nuværende telefoner og de kunne have endnu mere gemt i ærmet. Er det mon tid til, at Huawei virkelig kaster sig over gaming? Det er slet ikke umuligt.

Se også: Disse Huawei-telefoner får først HarmonyOS-brugerfladen

HarmonyOS 2.0 – hvad er det?

HarmonyOS er Huaweis nye operativsystemer, som dækker over en lang række produkter, heriblandt smartphones, smartwatches, biler, smart-TV og flere. Lige som vi kender det fra Apples økosystem, så skal HarmonyOS samle det hele under et tag og hermed give en række funktioner og en let og flydende overgang mellem produkter. Hvad der herudover sker med HarmonyOS og hvad det har at tilbyde, det vil Huawei forhåbentlig dele med os i dag.

I lang tid har Huawei kæmpet mod amerikanske handelsrestriktioner, anklager og uheldige situationer. Derfor har vi set dem skifte fokus fra hardware (primært telefoner) til software. Er HarmonyOS løsningen, og er det mere end bare Android? Det bliver spændende at se.

Læs også: Huawei Watch 3 med HarmonyOS og eSIM lanceres 2. juni

Nyt smartwatch og indtog i gaming?

Der er ingen tvivl om, at Huawei også vil lancere nye produkter i dag. Det rygtes at et af disse produkter er Huawei Watch 3, som bliver det første produkt med HarmonyOS. Derudover driller Huawei også med andre produkter i deres officielle indbydelse, hvor man ser noget af en skærm. Vi har allerede set en utroligt billig skærm fra Huawei, som er den første af sin slags fra producenten. Men skærmen på Huaweis indbydelse ser mere avanceret ud, hvilket leder os til vores gæt. Mon ikke Huawei officielt går ind på gamingmarkedet med high-end bærbare computere, skærme og tilbehør?

Herudover kunne Huawei også være klar med nye tablets; Huawei MatePad 2 and Pro 2. Vil de også være klar med Huawei P50? Den tror vi knap så meget på.

Se også: De bedste alternativer til populære Huawei-telefoner

Hvornår begynder eventet?

Huaweis HarmonyOS-event skydes i gang klokken 14:00 dansk tid, i dag den 2. juni 2021. Du kan følge med i eventet herunder: