Huawei Watch 3 med HarmonyOS og eSIM lanceres 2. juni

Den 2. juni forventes Huawei af løfte sløret for et helt nyt smartwatch. Huawei Watch 3 får HarmonyOS-software og eSIM.

Huawei Watch 3 med HarmonyOS og eSIM lanceres 2. juni

I slutningen af 2020 lovede Huawei, at de inden længe ville være klar med HarmonyOS-styresystemet til deres smartphones. Det er dog blevet en anelse forsinket, men nu skulle softwaren endelig være klar til en fremvisning. Den 2. juni er nemlig dagen, hvor Huawei løfter sløret for HarmonyOS. Sammen med HarmonyOS, så skulle Huawei også være klar med et helt nyt smartwatch, døbt Watch 3, som får indbygget eSIM.

HarmonyOS er Huaweis helt nyt softwareplatform, som kommer til at dække et bredt udvalg af enheder, lige fra smartphones til biler. Det er, kort sagt, Huaweis helt eget økosystem. Titlen på Huaweis event i næste uge er endda: “Everything is HarmonyOS, the wisdom on the wrist, a table of all things”.

Også selvom HarmonyOS tidligere er blevet udstillet som “bare at være Android i forklædning”. Derfor bliver det enormt spændende at se, hvad Huawei har på tapetet i næste uge. Men der er åbenbart ikke kun software på programmet, for kineserne vil åbenbart også overraske med et nyt smartwatch.

Læs også: Bil med Huawei-teknologi går som varmt brød

Huawei Watch 3 – flagskibs smartwatch

Huawei Watch 3 skulle blive afsløret sammen med HarmonyOS på onsdag. Det skulle angiveligt være et high-end smartwatch, hvor der er store forbedringer og nye funktioner til sundhed. Helt præcist hvilke funktioner vides endnu ikke. Og dog, for uret skulle få eSIM, som gør man kan bruge det uden tilkobling til en telefon. Med sin eget mobilabonnement kan der foretages opkald og lignende.

Traditionen tro, så forventes der også en lang batteritid på det nye ur. Når det kommer til designet, så skulle Huawei Watch 3 have en rund urkasse, og komme i både en 42 og 46 mm udgave. Og så bliver det selvfølgelig Huaweis første smartwatch med HarmonyOS – måske endda deres første stykke hardware med systemet her i Norden.

Vi følger selvfølgelig med i Huawei HarmonyOS-event på tirsdag, den 2. juni, hvor vi bringer jer alle nyhederne.

Se også: Billige priser på Huawei-telefoner

Den videre fortælling

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 25/5/2021 kom der flere nuancer om emnet med nyheden om Honor 50-serien får Googles apps og tjenester – Den næste artikel om emnet finder du her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..