Følg Telenor Copenhagen Marathon live på deres app

Med Telenor Copenhagen Marathon App kan du følge løbet live fra sidelinien, både på Android og iOS

Følg Telenor Copenhagen Marathon live på deres app

Søndag den 21. Maj bliver store dele af København spærret af til det årlige Copenhagen Marathon.

Som hovedsponsor for løbet sørger Telenor for masser af ekstra mobildækning. Televirksomheden opsætter bl.a. en ekstra mobilmast på 22 meter til lejligheden, der sikrer, at løbere og tilskuere nemt kan up- og downloade ligeså mange billeder og videoer ved start- og målstregen på Islands Brygge, som de har lyst til.

Som noget nyt er der på ruten 4 live zoner som du kan følge på 4 forskellige kanaler på app’en. I de 4 zoner bliver der også taget billeder af alle deltagerne, så tilskuer kan følge med i, hvor deres personlige favorit nu er henne på ruten.

marathon app
Med Telenor Copenhagen Marathon App kan du følge løbet live fra sidelinien, både på Android og iOS

Du kan også som tilskuer både på Telenor Copenhagen Marathon app’en og på copenhagenmarathon.dk se en tidslinje, hvor du følger de forreste løbere og dine egne favoritters placering. På denne tidslinje er der også en indikator af løbsrekorden, så du hele tiden kan se, om den forreste løber er foran eller bagefter rekorden.

Skal du selv i gang med træningen ? Læs også De 8 bedste fitness, workout og tracking apps

 Det er nyt, at alle de digitale platforme spiller så godt sammen, og at du kan se alt fra livebilleder, videoer og tidslinje i alle formater on-demand og i real-time. Vi har store forventninger til den digitale formidling af Telenor Copenhagen Marathon, og vi håber, at både tilskuere og løbere vil benytte de mange muligheder, vi tilbyder digitalt sammen med Telenor siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta.  

Du kan hente app’en gratis til Android og iOS

Læs også: Her er de bedste træningsapps til iOS og Android