Forudbestil OnePlus 5T hos YouSee og 3

YouSee og OnePlus indgår samarbejde så du kan købe og forudbestille OnePlus 5T topmobilen hos teleselskabet.

Forudbestil OnePlus 5T hos YouSee og 3

Når salgsstarten på det nye OnePlus 5T går i gang den 21. november, vil du kunne gå ned i din lokale YouSee-forretningen og prøve telefonen af. Fra og med i dag kl. 18.00 vil du kunne forudbestille dit eksemplar på YouSees hjemmeside eller YouSees butikker.

Det er første gang at teleselskabet indgår et samarbejde med OnePlus, som siden foråret var en eksklusivitet hos konkurrerende 3.

”Jeg er meget begejstret for vores nye samarbejde med OnePlus. Vi ved, at mange af vores kunder allerede har en OnePlus-telefon, og nu kan de altså købe det nyeste flagskib fra OnePlus og beholde deres gode dækning i både Danmark og resten af Europa samt YouSee Musik,” siger YouSees, mobildirektør Kasper Ørtvig i en pressemeddelelse.

Hos 3, som også vil føre telefonen glæder man sig over OnePlus 5T’s skarpe pris samt de gode features som det nye 18:9 display og ansigtsgenkendelse ti loplåsning af telefonen.

”Vi har store forventninger til det nye flagskib fra OnePlus. Hvordan kan vi andet efter at have set OnePlus ramme top 5 over mest solgte telefoner måned efter måned. Den nye 5T kommer i helt nyt design og med nogle af de nyeste teknologiske features som ansigtsgenkendelse. Det vil helt sikkert tiltrække OnePlus fans, first-movers og generelt bare Android brugere med sans for værdi-for-pengene”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Se også:  OnePlus 5T ude med mere display og ansigtsgenkendelse

Skarpe priser hos 3

Bestiller du din OnePlus 5T hos TDC vil prisen være den samme som på OnePlus’ hjemmeside. Debutprisen starter ved 3.799 kroner for 64GB varianten, mens topmodellen med 128GB lager samt 8GB RAM løber op i 4.299 kroner.

Hos teleselskabet 3 er OnePlus 5T imidlertidig billigst med en kontantbetaling fra 3540 kr for OnePlus 5T. Her kan du også vælge at betale i afdrag i op til 30 måneder.

Mobilen kommer i farven ’Midnight Black’ og vil også kunne købes med afdrag og rabat i sammenspil med et YouSee-abonnement.

Du kan forudbestille mobilen hos 3 her
Du kan forudbestille mobilen hos YouSee her