Google annoncerer Pixel-event med Avengers reklamefilm

Den 7. maj afholder Google et Pixel-event. Det annoncerer de selv på deres onlinebutik, blandt andet med en reklamefilm med The Avengers.

Google annoncerer Pixel-event med Avengers reklamefilm

Tidligere på måneden blev det rygtet, at Googles Pixel 3a og Pixel 3a XL vil blive offentliggjort i maj. Nu har Google selv offentliggjort datoen for det kommende Pixel-event.

Læs også: Lækkede billeder: Sådan ser Googles billigere Pixel 3a ud

På Googles onlinebutik er der kommet en side op, der promoverer den sidste Avengers film, Avengers: Endgame. Siden er prydet med et stort, lysende “G”, sammen med teksten, “Help is on the way.” – på dansk, “Hjælpen er på vej.”. Med mindre bogstaver står der også, at der den 7. maj kommer noget stort til Pixel-universet, hvilket kunne tyde på en lancering af Pixel 3a og Pixel 3a XL.

Google har også annonceret en Playmoji-pakke til Pixel-telefonerne, som vil inkludere en række af Marvels superhelte, blandt andet Thor, Iron Man, Black Widow og Captain America. Der er også blevet delt en video der viser, hvordan en masse mennesker med Pixel-telefoner angiveligt deltager i Avengers kamp for at redde jorden. Den video kan ses herover.

Google har ikke været voldsomt gavmilde med informationer om de kommende Pixel-enheder, men takket være tidligere lækkede informationer regner vi med, at både Pixel 3a og Pixel 3a XL vil have FHD+ display og 4GB RAM. Pixel 3a kommer med en skærm på 5,6 tommer, mens Pixel 3a XL kommer med en skærm på 6 tommer.