Google Fotos: Lad ikke pladsmangel stoppe dig [VIDEO]

Der er ikke meget værre, end at mangle plads på sin telefon, når man vil forsøge at bruge kameraet. Det budskab bringer Google nu i en sjov video.

Google Fotos: Lad ikke pladsmangel stoppe dig [VIDEO]

Har din telefon ikke meget hukommelse, eller har du bare fyldt den op med en masse musik, videoer osv., så har du sikkert også prøvet at ikke at kunne bruge kameraet, netop pga. pladsmangel. Men dette problem behøver du aldrig mere at skulle opleve.

I hvert fald ikke hvis du spørger Google. Google har længe haft deres foto-app, Google Fotos, der nemt lader dig backe billeder og video op i skyen, så du kan frigøre mere plads på din enhed. Appen er en de mest populære af sin slags, og Google Fotos har mere end 200 millioner brugere verden over.

Se også: Automatiske albums i Google Fotos: Slip for al arbejdet

Det, som Fotos gør godt, er netop at frigøre plads på din telefons hukommelse, ved at slette billederne, der ligger fysisk på telefonen og i stedet lade billederne svæve op i skyen.

Netop dette er der nu blevet en sjov reklamefilm ud af, der på underholdende vis illustrerer et af vor dags største problemer – ikke at kunne fange øjeblikket pga. af mangel på plads.

Konklusionen på videoen er naturligvis, at hvis du er bruger af Google Fotos, så behøver du aldrig at bekymre dig om denne situation, og appen er da uden tvivl også en af de backup-programmer, der fungerer bedst.

Google Fotos er gratis og findes til både iOS og Android

Se også: Prisma forvandler dine fotos – Artisto gør det med video