Google Fotos nye features handler om at dele

Google intelligente fotogalleriapp lærer får nogle nye trick, der gør det nemmere at dele og gemme fotominderne.

Google Fotos nye features handler om at dele

Nu bliver det endnu lettere at dele din oplevelser med vennerne, familien eller andre du holder af. Ved årets Google I/O messe, viste søgegiganten hvilke nye tricks deres galeriapp kan byde på i fremtiden.

Nu vil Google Fotos minde dig om at dele dine billeder fra det evigt voksende kartotek af billeder.

Idéen her er, at du ikke behøver at gøre det store: app’en udvælger de bedste for dig – du kan altid manuelt sortere til eller fra – mens app’en genkender menneskerne på dine billeder og foreslår dem som modtagere til din billeder.

Google Fotos får samtidig en familiedelingsfunktion.

Her handler det ikke om at udvælge billeder – disse bliver delt automatisk med det indhold og de modtagere du på vælger at dele med.

Her kan forældre indstille Google Fotos til automatisk at dele billeder af deres øjesten. App’en genkender barnet på billedet og gør at begge forældre får billedet i deres delte galleri. Ganske fuldautomatisk.

Se også:  Google Lens lader mobilen forstå omverdenen for dig

Google Fotos

Sidste nye feature bringer Googles Fotos automatisering til et old-school format: fotobogen.

Google introducer nu ’Photo Books’ som går dine billeder igennem og gør det nemt at udvælge billeder fra en given rejse eller en given person og foreslår et udpluk af billeder til at genere en fotobog.

Priserne vil starte ved 9,99 og 19,99 amerikanske dollars for henholdsvis en soft-cover og hard-cover bog.

Fotobøgerne samt Googles Fotos nye features vil få debut i de kommende uger. Googles Photo Books vil dog først få debut i hjemlandet USA.

På sigt, vil Googles nye Lens-feature også finde vej til Google Fotos, så du kan søge efter informationer om et billede længe efter at billedet er fanget.

Læs også:  Google udgiver Assistant til iOS og udvider til flere lande