Google inviterer til Google I/O 2017 i maj måned

Den årlige Google I/O-event, hvor de seneste nyheder vises frem, nærmer sig. Derfor udsender Google nu en invitation til den tre dage lange event.

Google inviterer til Google I/O 2017 i maj måned

Det er blevet en fast tradition for it-giganten Google at holde den årlige udviklerkonference Google I/O, hvor et utal af nyheder og produkter præsenteres – først og fremmest for udviklere, men også for interesserede forbrugere, der ser med hjemmefra.

I år er ingen undtagelse, hvor Google afholder den 10. Google I/O-event. Google har derfor udsendt en invitation dertil i ganske god tid, må det siges, for begivenheden finder først sted fra onsdag den 17. maj til og med fredag den 19. maj. – altså over tre dage ligesom sidste år.

Læs også: Google I/O 2016-keynote: Her er alle nyhederne

Sidste år skiftede Google det sædvanlige Moscone Center ud med den åbne sceneplads Shoreline Amphitheatre i Mountain View, Californien. Pladsen rummer op til 22.500 gæster, og det viste sig at være mere velegnet efterhånden som udviklerkonferencen er vokset gennem årene.

Google IO 2017
Når gåden er løst, ender man på denne side, som viser invitationen og datoerne for Google I/O 2017. Foto: Androidcentral.com

Derfor afholdes Google I/O 2017 igen i Shoreline Amphitheatre, og det er faktisk alt Google har røbet indtil videre. Der er dog også fortsat et godt stykke tid, til det hele går løs – næsten fire måneder.

Det er derfor også svært allerede nu at vide, hvad der vil være på programmet, men netop Google I/O har gennem årene budt på mange store nyheder, bl.a. nye Android-versioner, Chrome OS samt en masse Chromebooks, Nexus-produkter og øvrige Google-tjenester/funktioner.