Google på vej med Android Auto app til mobiltelefonen

Google har planer om at frigive en separat Android Auto app, der er tilpasset skærme på mobiltelefoner.

Google på vej med Android Auto app til mobiltelefonen

Det lyder måske lidt underligt, at en Android Auto app til mobilen skulle være nødvendig. Google har tidligere snakket om, at Android Auto skulle blive en indbygget funktion i Android, og det er netop det der er sket i Android 10.

På sine supportsider forklarer Google, at Android Auto nu er indbygget i Android 10 og derfor ikke længere har brug for en app. Du forbinder bare din enhed til bilen, og så fungerer det. Det betyder desværre også, at man ikke længere vil kunne bruge Android Auto på mobilen, hvorfor der kommer der en separat app.

Google skriver:

“I de kommende uger offentliggør vi en separat app kaldet “Android Auto til telefonskærme” i Play Store. Du kan downloade denne app for at fortsætte med at bruge mobilversionen af ​​Android Auto. Mere information kommer snart.”

Hvad appen vil kunne fortæller ovenstående ikke meget om. Det kan bare være en genvej til “kørselstilstand” i Android Auto, men det kan også være en nyudviklet app med redesignet brugerflade, der ligner den der tidligere blev lanceret i biler, bortset fra at alt kører på mobilens skærm, skriver Androidpolice.

Læs også: Youtube Music virker nu med Android Auto