Google Pixel 4 får 90Hz skærm

Det er ikke kun OnePlus, ASUS og Razer der ser fordelen ved mobilskærme med flere Hertz. Nu er også Google med på vognen.

Google Pixel 4 får 90Hz skærm

I går præsenterede Samsungs deres fineste og bedste kunnen i form af flagskibet Galaxy Note10 og Note10+, men årets mobile nyheder er langt fra slut. Der er stadig events fra Apple, Huawei, OnePlus og ikke mindste Google at se frem til. Mange detaljer er allerede ude om Google næste Pixel-telefoner, dog er denne her helt ny. Senest var det OnePlus der fremviste en 90Hz skærm i deres OnePlus 7 Pro, og nu viser det sig at Google arbejder på noget lignende med Pixel 4 og Pixel 4 XL.

Har man først prøvet en skærm med hurtigere opdateringshastighed, så er det svært at gå tilbage, hvorfor dette er gode nyheder. Mon ikke det får flere smartphone producenter til at overveje dette, for vi havde virkelig håbet på at se dette i Samsung nye Note10-serie. 

Læs også: Sådan bliver Googles næste Pixel-telefon

Både Pixel 4 og Pixel 4 XL skulle blive udstyret med AMOLED-skærme på 90Hz, hvor den mindste får skærm på 5,7 tommer og XL-udgaven vil være på 6,3 tommer. Den nye skærm vil blive branded med “Smooth Display”.

Nyt om Pixel 4 kameraerne

Desværre ser Pixel 4-telefonerne ikke ud til at få en ultra vidvinkellinse i denne omgang, men bliver i stedet udstyret med en telefotolinse på 16 megapixel. Ligesom på tidligere Pixel-telefoner, så bliver den primære linse på 12 megapixel.

Googles Pixel-serie er berygtede for fremragende kamerakvalitet, hvorfor dette næste rygte kan give mening, selvom andre producenter har prøvet det før og fejlet. Det rygtes nemlig, at Google arbejder på en slags DSLR-lignende tilbehør til Pixel 4 – altså et objektiv der kan påsættes mobilen. 

For at give jer en idé om hvordan dette kan se ud, så har vi fundet dette billede fra gemmerne:

Sony QX100
Sony QX10 objektiv, der kan påsættes en smartphone. Det blev vidst aldrig den store succes.

Pixel 4 og 4 XL bliver udstyret med Snapdragon 855, 6GB RAM (op fra 4 i Pixel 3), 64 eller 128GB lagerplads og et 3700 mAh batteri i den store udgave. Den mindre Pixel 4 må nøjes med 2800 mAh. Ikke de mest imponerende specifikationer, hvis man sammenligner med resten af Android-verdenens topmodeller, men mon ikke det er rigeligt. 

Igen får den stereohøjtalere, Titan M sikkerhedschippen og nyeste Android-udgave, Android 10 Q. Som altid er der garanteret tre år med softwareopdateringer.