Google Pixel dukker op i dansk nethandel

Nu kan du forudbestille Googles Pixel-smartphones i danske netbutikker. Se de første danske priser her.

Google Pixel dukker op i dansk nethandel

Google Pixel-smartphones står ikke til at have nogen officiel dansk salgsdebut – men enhederne dukker nu alligevel op i den danske nethandel.

På både Cdons og Webhallens hjemmesider, figurer både Pixel og Pixel XL som værende klar til forudbestilling – dog er leveringstidpunktet endnu ikke oplyst.

Se også:  Google Pixel og Pixel XL: Pris og tilgængelighed

Hos de to netbutikker bliver de to telefoner væsentligt dyrere end hos deres tyske eller britiske kollegaer. For den mindste Pixel lyder regningen på 6.490 kroner for 32GB og 7.490 kroner for 128GB versionen. Den større Pixel XL bliver endnu dyrere med en debutpris på 7.490 kroner for 32GB og 8.490 kroner for 128GB.

Modellerne kan forudbestilles i de tre farver: sølv, blå og sort.

Priserne er dermed op til 1.700 kroner højere end i Googles egen Play Butik i Storbritannien. Ønsker du at bestille mobilen på den anden side af Nordsøen kan du med fordel følge mobilsiden.dk guide til udlandsbestilling herunder:

Sådan køber du Google Pixel og Pixel XL allerede nu [TIP]

Googles vilde flagskib

Med Pixel-telefonerne sætter søgegiganten alle sejl til, for at skabe selskabets mest avancerede smartphone nogensinde.

Pixel telefonerne byder på Qualcomms hurtigeste og nyeste Snapdragon 821 quad-core processor sammen med 4GB RAM. Samtidig huser begge telefoner et 12 megapixel kamera, der skulle være det bedste mobilkamera nogensinde ifølge fotospecialisterne fra DXOMark.

Med Googles Pixel telefoner følger samtidig en ekslusiv version af Android, version 7.1, som blandt andet byder på den intelligent søgeassistent ’Google Assistant’.

Se også: Android 7.1 Nougat er nu officiel: Her er nyhederne