Google Stadia får nu flere spil

Googles nye spil-streamingtjeneste blev lanceret med 22 spil, og får i december tre nye: Borderlands 3, Dragon Ball, and Ghost Recon Breakpoint.

Google Stadia får nu flere spil

Googles nye spil-streamingtjeneste, der på lanceringsdagen kom i modvind, er nu klar med tre nye spil og en længe ventet funktionalitet. De tre spil, Dragon Ball Xenoverse 2, Borderlands 3 og Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint er klar til platformen nu.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint lanceres til Stadia sammen med “Stream Connect”, der giver nye taktiske muligheder i spillene. Funktionen skulle have været klar til lanceringen, men blev forsinket ligesom flere andre. Stream Connect lader medspillere kigge med på ens skærm, så man langt bedre kan koordinere på holdet. I spillets trailer får man i slutningen et indtryk af Stream Connect:

Ikke nyeste udgaver af spillene

Der blev lovet mange ting om Stadia, blandt andet 4K-opløsning, 60 fps og HDR, men det er desværre de færreste spil der lever op til dette. Et af de nye spil, Borderlands 3, afvikles angiveligt også i 30 fps, og lanceres derudover ikke i nyeste version. Versionen der kommer til Stadia er fra oktober måned, og indholder altså ikke de nyeste fejlrettelser og indhold til spillet.

Udvikleren, Gearbox Software, forventer at platformene alle er på seneste version i starten af næste år.

Stadia spil i 2020

Der er endnu ikke bekræftet mange spil til Stadia i 2020, hvor den gratis udgave af Stadia, Stadia Base, vil blive lanceret. Faktisk er der kun fire af slagsen: Doom Eternal, Cyberpunk 2077, Gods & Monsters og Watch Dogs: Legion. Forhåbentlig er Google snart klar med flere informationer.