Honor vil være størst i Kina – I snak med Qualcomm

Det tidligere Huawei-ejede Honor har store planer for fremtiden. De vil være Kinas største og bedste smartphoneproducent. Angiveligt er de i snak med Qualcomm om levering af chipset.

Honor vil være størst i Kina – I snak med Qualcomm

Honors branchekæde ville gerne slippe fri af moderselskabet Huawei og stå på egne ben, hvilket endte i et salg af hele virksomheden for knap en måned siden. Siden da har Honor haft fart på og har store målsætninger for fremtiden. De vil nemlig være Kinas største mobilproducent.

Honor har længe været dybt afhængige af moderselskabet Huawei, blandt andet af Kirin-chipsets. Men det kan meget snart være slut, for den kinesiske smartphoneproducent er i snak med selveste Qualcomm omkring levering af chipset. I mellemtiden har Honor benyttet sig af chipset fra MediaTek i deres V40-serie, men de kan altså meget hurtigt blive droppet til fordel for den amerikanske chip-gigant, Qualcomm.

Læs også: Huawei sælger hele Honor-forretningen

Vil være Kinas største

Honors administrerende direktør har desuden meldt ud, at de vil være Kinas største og bedste smartphoneproducent. Honor vil ikke kun have fokus på mobiltelefoner, men vil også udvide med flere andre produktkategorier. Inden salget fra Huawei havde dette virket som et umuligt mål, fordi Huawei er under så stort pres fra USA. Men da dette ikke længere er tilfældet, så har Honor pludselig fået langt friere hænder og flere muligheder.

Første skridt er Kina, men mon ikke også vi kommer til at se Honor i flere markeder i fremtiden? Vi kan kun håbe.

Læs også: Huawei-grundlægger ønsker sig konkurrence fra Honor