Kæmpe læk: Her er alt Apple vil lancere på tirsdag

Alt hvad Apple har planlagt at lancere på tirsdag er nu ude i et stort læk. Her får du information om iPhone 12, HomePod Mini, trådløse opladere og ingen AirPods Studio.

Kæmpe læk: Her er alt Apple vil lancere på tirsdag

På tirsdag har Apple igen inviteret til event for at afsløre deres forsinkede iPhone 12. Det har tidligere været rygtet, at Apple på tirsdag vil stå klar med nye hovedtelefoner, men dette er åbenbart ikke tilfældet. Nu viser en stor læk hvad der kommer den 13. oktober fra Apple og giver os flere informationer om iPhone 12 og en ny HomePod Mini.

Se også: Find den bedste iPhone til prisen

Fire nye iPhones

Det er ikke nogen nyhed at der i år kommer fire iPhones. I stedet for at dykke ned i de informationer vi allerede har, så fokuserer vi her på det nye. Her får vi nemlig at vide, at iPhone 12-modellerne kun vil understøtte mmWave 5G i USA. I alle andre regioner kommer de med 5G, men understøtter ikke mmWave. Du kan læse mere om hvad dette betyder på 5G-netværk.dk.

De kommer desuden med en helt ny stærkere glasteknologi. “Ceramic Shield Front Cover” skulle være navnet på dette. Derudover kommer de med præcis samme skærmteknologi som nuværende iPhone 11. Det bekræfter endnu en gang, at der ikke er hverken 90 eller 120 Hz-skærme.

iPhone 12 kommer med et forbedret kamera, som kan skyde Dolby Vision-video og der vil være forskel i kameraet på de to iPhone 12 Pro-modeller. iPhone 12 Pro Max kommer med en LIDAR-sensor, 5x optisk zoom samt en 47 procent større hovedsensor, end iPhone 12 Pro, med 1.7µm pixels. iPhone 12 Pro får kun 4x optisk zoom.

Her bliver det desuden bekræftet, at iPhone 12 kommer uden oplader og øretelefoner. Derudover vil lightning kablet nu være indhyldet i stof og dermed mere holdbart.

Her er de fire modeller:

  • iPhone 12 Mini: 5.4 tommer, $699, 64 GB, 128 GB, 256 GB, sort, hvid, rød, blå, grøn.
  • iPhone 12: 6.1 tommer, $799, 64 GB, 128 GB, 256 GB, sort, hvid, rød, blå, grøn.
  • iPhone 12 Pro: 6.1 tommer, $999, 128 GB, 256 GB, 512 GB, guld, sølv, grafit, blå.
  • iPhone 12 Pro Max: 6.7 tommer, $1099, 128 GB, 256 GB, 512 GB, guld, sølv, grafit, blå.
iPhone 12 Forudbestilling Salgsstart
iPhone 12 Mini 6. november 13. november
iPhone 12 16. oktober 23. oktober
iPhone 12 Pro 16. oktober 23. oktober
iPhone 12 Pro Max 13. november 20. november

Læs også: iPhone 12 præsenteres om en uge – her er hvad vi ved

iPhone 12
Fem farver til iPhone 12 og fire til iPhone 12 Pro. Foto: Appledsign

En ny HomePod smarthøjtaler

Tirsdag den 13. oktober kunne også byde på en ny HomePod smarthøjtaler i en kompakt udgave. Ifølge rygter er den halvt så stor som den originale HomePod og kommer med forbedret Siri og samme chip som i Apple Watch Series 5. Prisen er det mest interessante ved denne højtaler, som er forventet at koste 99 dollars. Det ligner en direkte konkurrent til Googles nylancerede Nest Audio-højtaler.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Apple HomeKit og appen Hjem

Nye trådløse opladere

Der skulle også (endelig) være trådløse opladere klar på tirsdag. Der er ikke mange informationer om opladerne i dette læk, men der skulle være tale om 15W hurtig trådløs opladning. Om navnet bliver AirPower vides ikke.

Ikke på højde med OnePlus’ Warp Charge Wireless, men hurtigere end man kunne forvente fra Apple.

Læs også: Rygte: Apples trådløse oplader, AirPower, kommer i år

Ingen AirPods Studio og Airtags

Der har været talt om nye premium over-ear hovedtelefoner og de såkaldte AirTags længe, som skulle komme sammen med iPhone 12. Men ifølge dette troværdige læk, så er de altså ikke med til denne præsentation. Angiveligt kommer AirPods Studio senere i år.

Læs også: De første billeder af Apple AirPods Studio ankommet