Kirin 985 skal masseproduceres med 5G-modem

Faktisk forlyder det, at alle fremtidige Huawei-chipsets bliver produceret med 5G-modem.

Kirin 985 skal masseproduceres med 5G-modem

Den sidste måneds tid har der floreret rygter om, at Huawei kommende flagskibsserie, Mate 30, bliver den første smartphone-serie baseret på den nye EUV teknologi. Nu har kilder hos Huawei bekræftet rygterne.

Læs også: Huawei P30 Pro: Opdatering til kameraet rulles ud

Det skulle også være bekræftet, at Huaweis chipsetproducent, HiSilicon, vil inkludere 5G-modem i alle fremtidige chipsets. Det betyder altså, at alle fremtidige Huawei-telefoner bliver 5G-kompatible.

huawei mate 20 pro
Efterfølgeren til den voldsomt populære Huawei Mate 20 Pro bliver sandsynligvis 5G-kompatibel. Foto: Huawei

Kirin 985-processoren bliver produceret ud fra FC-PoP-metoden, som muliggør vertikal stabling af transistorer. Kombineret med EUV, eller Extreme UltraViolet, betyder det bedre ydelse og lavere energiforbrug.

Læs også: Huawei P30 Pro: Opdatering til kameraet rulles ud

Produktionen af det nye chipset er sat til at gå i gang i tredje kvartal af 2019. På den måde er der tid nok til at de kan blive klar inden oktober, hvor Huawei traditionelt lancerer deres Mate-serie. Ifølge kilderne hos Huawei sigter den kinesiske gigant efter at kunne konkurrere med Apples kommende A13-processor.

Mere om sagen

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. mobilsiden kunne ikke lade være. 26/4/2019 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med nyheden om Test: Samsung Galaxy Watch ActiveKlik her for artiklen.. Tjek de seneste nyheder om temaet her.