Konkurrence: Vind stort Ajax sikkerhedssystem

Nu har du chancen for at vinde et sikkerhedsystem fra Ajax, der inkluderer kameraer, sensorer og smart home-produkter. Læs her hvordan du deltager.

Konkurrence: Vind stort Ajax sikkerhedssystem

Kunne du være interesseret i at vinde et stort sikkerhedssystem fra Ajax, skal du læse med herunder. Læs herunder hvordan du kan vinde produkterne fra Ajax, der har en samlet værdi på cirka 6.500 kroner.

Se også: Test af smart home-udstyr

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en virkelig lækker præmie på højkant: Et stort sikkerhedssystem fra Ajax. Alt du skal gøre er at abonnere på vores Youtube-kanal (Teknofil) og stille os et teknologi-relateret spørgsmål i kommentarfeltet på vores seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil – den er her.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af Ajax-produkterne i næste Fokus-video. Vil du være sikker på at se om du vinder? Sørg for at modtage notifikationer fra vores Youtube-kanal, når der uploades nye videoer.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt. Præmierne kan ikke byttes til penge. Produkterne har været brugt til test og der medfølger derfor ikke garantibevis.

Kort om sikkerhedsudstyret fra Ajax

Det er lidt af en præmie, der er på højkant denne gang. I sikkerhedspakken fra Ajax finder man lidt af hvert. Først og fremmest er der Hub’en fra Ajax, der styrer samtlige af deres produkter. Derudover er der et smart røgalarm, vandsensor, smart stik, dørsensor, sirene, bevægelsessensor samt kontakter, der bruges til styring af enhederne. Samlet er der for 6.500 kroner udstyr fra Ajax.

Du kan læse vores test af Ajax sikkerhedssystemet her.