Microsoft lancerer Defender til private brugere

Microsofts sikkerhedsværktøj er nu klar til almindelige forbrugere med samlet visning til at administrere og overvåge antivirusbeskyttelse på tværs af enheder.

Microsoft lancerer Defender til private brugere

Microsoft har tilbudt sine Defender-sikkerhedsværktøjer til virksomheder, men nu lancerer Microsoft tjenesten også til privatbrugere. Den er dog stadig baseret på den samme tekniske platform som virksomhedsversionen.

Defender beskytter med antivirus

Den faktiske funktionalitet varierer en smule afhængigt af den anvendte platform, men Defender til Android har malware-beskyttelse og kan scanne for virus og ondsindede apps.

Tjenesten er nu tilgængelig for iOS, Android, Windows og Mac OS og giver en centraliseret visning til at administrere og overvåge antivirusbeskyttelse på tværs af enheder. Den giver også anbefalinger til, hvordan man kan forbedre sikkerheden for brugernes data og enheder, selv om denne funktion indtil videre kun dækker Mac OS- og Windows-enheder.

Se også: De mest sikre telefoner

Kræver Microsoft 365-abonnement

Det eneste, der kræves, er, at brugeren har et aktivt Microsoft 365-abonnement til enten individuel brug eller familieversionen, mens selve appen er gratis.

Microsoft 365-abonnement koster fra 60 kroner om måneden ved årlig betaling.

Se også: Priser på telefoner