Ny Google Pixelbook, Home Mini og Daydream View lækket

Ud over Pixel 2 og Pixel 2 XL er billeder, priser og detaljer om en ny Pixelbook-bærbar, Google Home Mini-højttaler og Daydream View-headset også afsløret.

Ny Google Pixelbook, Home Mini og Daydream View lækket

Ligesom Apple har Google oplevet at få lækket nærmest hele dets portefølje af nyheder inden den officielle event. Hjemmesiden Droid-life har nemlig ikke kun afsløret nye billeder af og priser på Googles to kommende Android-smartphones – Pixel 2 og Pixel 2 XL – men også tre andre nyheder.

Læs også: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Billeder og priser afsløret

Tirsdag aften kunne hjemmesiden nemlig afsløre billeder af, priser på og andre informationer om en ny Google Pixelbook bærbar pc, en lille Home Mini-højttaler og et nyt Daydream View-headset, som alle bliver offentliggjort den 4. oktober.

Foto: Droid-life.com

Pixelbook: En Surface-konkurrent med stylus

Det første produkt, som Droid-life har afsløret, er en ny Chromebook med ChromeOS fra, som får navnet Google Pixelbook. Der er tale om et bærbar computer, som mest af alt er en krydsning af Googles tidligere Chromebook Pixel og Pixel C-Android-tabletten – deraf navnet Pixelbook.

Som tidligere rygter pegede på, er det en form for Surface-konkurrent, hvor der også er en indbygget kickstand på bagsiden. Om tastaturet kan adskilles fra skærmen, er dog uklart på nuværende tidspunkt.

Læs også: Google på vej med ny Chromebook Pixel og Google Home

Den kan i hvert foldes sammen, så den kan bruges som en tablet. En af nyhederne bliver en stulys, som kan tilkøbes ved siden af for $99. Pixelbook bliver dog ikke billig. Den billigste model med 128 GB lagerplads koster $1.199, 256 GB koster $1.399 og 512 GB koster $1.749. Direkte omsat til danske kroner er det 7.400, 8.700 og 10.900 kroner – vel at mærke før dansk moms.

Foto: Droid-life.com

Ny, mindre Google Home Mini-højttaler

I maj måned sidste år præsenterede Google produktet Google Home, som er en højttaler til at have stående i hjemmet med Google Assistant indbygget – Googles pendant til Apples Siri. Den største konkurrent på dette område er dog Amazon, som annoncerede den intelligente højttaler Alexa allerede i 2014. Sidenhen har Amazon lanceret en mindre udgave af højttaleren, og nu følger Google trop med et nyt produkt, som Droid-life også har afsløret.

Læs også: Google Home: Hjemmets personlige assistent

Der er tale om en ny og endnu mindre intelligent højttaler, der går under navnet Google Home Mini. Mini-højttaleren har en fuldstændig anderledes formfaktor, men den vil fortsat være kablet og altså ikke trådløs. Tanken er derfor stadig, at den skal stå og pynte i hjemmet og svare på dine spørgsmål, når du siger ’OK Google’.

Google Home Mini fås i de tre farver Chalk (grå), Charcoal (mørkegrå) og Coral (laksefarve). Den får en meget overkommelig pris på $49, hvilket direkte omsat til danske kroner er 300 kroner. Dertil skal der også lægges dansk moms og andet oveni – hvis den altså overhovedet kommer til Danmark. Det er endnu uvist.

Foto: Droid-life.com

Forbedret udgave af VR-headsettet Daydream View

Den sidste nyhed, som Droid-life har afsløret, er en ny udgave af VR-headsettet fra Google kaldet Daydream View. Det oprindelige headset blev afsløret for præcis et år siden sammen med Pixel og Pixel Xl. Det nye headset bygger grundlæggende på samme design, men er blevet forfinet med et nyt materiale, der ser ud til at være nylon eller lignende. Den lille controller, man kan have i hånden til at navigere i VR-spil og -apps med, følger også med det nye headset.

Læs også: Google Daydream View: Virtual Reality på en ny måde

Det nye Daydream View koster $99 (600 kroner) og dermed $20 mere end det oprindelige headset. Det skal formentlig forklares med, at linserne og andre komponenter i headsettet er forbedret siden det første headset. De nærmere detaljer om disse dele af headsettet er dog endnu ukendte. Det er til gengæld ganske vist, at det nye Daydream View kommer i farverne Charcoal, Fog og Coral – præcis de samme som Google Home Mini.

Med både disse tre afsløringer og de lækkede billeder og priser på Pixel 2 og Pixel 2 XL bliver der altså ikke mange overraskelser, når Google går på scenen den 4. oktober og præsenterer alle nyhederne. Det skulle da lige være, at alle produkterne kommer til Danmark, men forgængerne til disse produkter og de oprindelige Pixel-produkter kom aldrig til officielt Danmark, så sæt ikke næsen op efter, at det sker i år.