OnePlus satser stort i Danmark: Fire teleselskaber vil sælge OnePlus 6

Når OnePlus 6 snart lanceres, kan den som det eneste land i hele verden købes hos fire forskellige teleselskaber. Telia og Telenor hopper nemlig med på vognen.

OnePlus satser stort i Danmark: Fire teleselskaber vil sælge OnePlus 6

Siden den første OnePlus One kom frem i 2013, har der været enorm interesse for OnePlus’ produkter i Danmark, og det har også afspejlet sig ved, at Danmark var et af de første lande, hvor et teleselskab officielt solgte firmaets telefoner. Det skete, da 3 indgik et eksklusivt samarbejde med OnePlus i marts 2017.

Læs også: Få fingrene i en OnePlus 6 før alle andre

Ved efterårets lancering af OnePlus 5T hoppede YouSee så med på vognen, hvor det blev muligt at købe flagskibet både hos YouSee og senere det andet TDC-ejede teleselskab TELMORE. Gennem 3 har lavprisselskabet OiSTER sidenhen også fået OnePlus’ smartphones på lager.

OnePlus 6
OnePlus 6 kommer til salg hos fire teleselskaber (plus to lavprisselskaber). Foto: Twitter.com (@evleaks)

I dag kan OnePlus nu meddele, at antallet af store teleselskaber, som fører OnePlus-produkter, stiger fra to til fire. Det sker, når OnePlus 6 bliver præsenteret den 16. maj. Her vil topmodellen altså ikke kun komme til salg hos 3 (og OiSTER) samt YouSeee (og TELMORE), men også Telia og Telenor.

Læs også: OnePlus 6 præsenteres den 16. maj – og du er inviteret

Dermed er OnePlus’ smartphones at finde hos landets fire største teleselskaber, hvilket selv flere ellers etablerede smartphoneproducenter ikke længere formår. Der synes dermed at være en ganske stor interesse for OnePlus’ smartphones, hvilket bestemt ikke er gået den kinesiske producents næse forbi.

”Vi er meget glade for at kunne præsentere det nye samarbejde med Telia og Telenor, som begge er to stærke spillere på markedet. Og så er de nye forhandlere et klart bevis på, hvor langt vi er nået i Danmark på blot et par år, ” siger Danielle Young, marketingchef hos OnePlus Danmark.

Få op til 1.600 kroner for din gamle OnePlus 3 eller 3T

Samtidig med det store sats i Danmark offentliggør OnePlus også en ny og forbedret bytteservice, som gør, at ejere af OnePlus 3 eller OnePlus 3T kan aflevere deres telefoner og få op til 1.400 kroner tilbage, som kan bruges til købet af den kommende OnePlus 6. Dermed bliver indkøbet af den nye topmodel noget billigere. Derudover bliver det muligt at få 1.600 kroner for sin gamle OnePlus 3 eller 3T, men kun hvis man bytter telefonen inden udgangen af maj måned.

Bytteservicen finder sted inde på OnePlus’ hjemmeside.