PlayBoy Mansion i metaverset klar i år

PlayBoy Mansion, et luksuriøst hjem i Los Angeles, hvor utallige ekstravagante og overdrevne fester har fundet sted, bliver udgangspunktet for Playboys nye metavers.

PlayBoy Mansion i metaverset klar i år

I 1953 skabte Hugh Hefner PlayBoy, et magasin målrettet mænd med erotiske billeder og generelt erotik inden for livsstil.

Magasinet blev uhyre populært og fik sit helt eget image, blandt andet via selskabets berømte logo, en kanin i smoking. Og så var der Playboy Mansion, hvor der blev afholdt ekstravagante fester.

Internettets indtog blev imidlertid et fatalt slag for virksomheden. Virksomheden så sin omsætning styrtdykke, hvilket tvang den til at stoppe med at udgive magasinet i 2020.

Se også: Bedste VR headset

Solgte samling af NFT-værker

I dag fokuserer PlayBoy udelukkende på sine internetaktiviteter og det resulterede i 2021 med en samling af NFT’er, der er centreret omkring bladets utallige fotografier og nogle kunstværker. Derefter tilbød selskabet en samling af NFT’er på OpenSea kaldet Rabbitar, der indeholdt det berømte logo med den smokingklædte kanin.

I juli sidste år tog PlayBoy endnu et skridt fremad i den digitale verden ved at annoncere udviklingen af en virtuel verden kaldet PlayBoy MetaMansion med PlayBoy Mansion som omdrejningspunkt.

Se også: Muligheder med fremtidens teknologi

Træd ind i PlayBoy MetaMansion i 2023

Nu oplyser Liz Suman, PlayBoys Web3-chef,  at PlayBoy MetaMansion vil være tilgængelig her i løbet af 2023

Virtual reality-oplevelsen vil give brugerne mulighed for at besøge PlayBoy Mansion og vil indeholde spil, social interaktion, planlagte begivenheder og digitale samlerobjekter fra PlayBoy-universet.

Oplevelsen vil være åben for alle, også dem, der ikke ejer en NFT Rabbitar. De vil dog stadig være privilegerede, da de vil få eksklusiv adgang til “seje steder” i det virtuelle palæ.

Find priser på VR headset her.